SEGÍTSETEK! Egész este nem tudtam aludni annyira fáj már. Mitől van ez?!
Figyelt kérdés
Na szóval mostanában eléggé sokat jártam szolizni.de mindg csak 6-7percre.és egyik alkalom után elkezdett viszketni mindenem...nem foglalkoztam vele,de tényleg szétvakartam magamat.Mostmeg este lefekvéskor elkezdett szúrni előszr a lábam,a hasam majd a mellem.de a mellem nagyon.és ezt mindig megismételi,mikor levegőt veszek:\ nem tudok emiatt aludni.fáj már mindenem mindjárt sírok:(2012. jún. 30. 04:09
2/3 anonim válasza:
kb eddig bírta a bőröd. Valamit tönkrevágott benne a szoli, kb jól leégetett. Kezeltesd valamivel. Bőrgyógyász, esetleg kozmetikus ad valami tippet, máskor meg kerlüld el a szolit.
3/3 anonim válasza:
Ez a haszna a szolizásnak! Miért nem hallgattál a bőrgyógyászok véleményére?
Sürgősen menj el orvoshoz,mert akár rák is lehet belőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!