Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Még nem jött meg nekem sose...

Még nem jött meg nekem sose és hogyan tudnám meg csinálni hogy megjöjjön? 12/L

Figyelt kérdés
2012. jún. 29. 22:25
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
fiú vagy vagy az előző válaszoló
2012. jún. 29. 22:47
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha a baratnöd nadragja tiszta ver lett, akkor miert gondolod, hogy akkora jo dolog menstrualni?
2012. jún. 29. 22:50
 13/18 anonim ***** válasza:
74%
Az előző vagyok, aki simán az anyád lehetne. Már, ha a kérdés nem kamu. Ha az én gyerekem ennyire ostoba lenne, addig ütném, amíg mozog, plusz elhajtanám így 11 tájt aludni.
2012. jún. 29. 22:54
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
Ti jósok vagytok, hogy előre tudjátok, hogy a Kérdezőt meg fogja viselni a menstruáció? Miért kell ezt csinálni? Lehet, hogy meg sem kottyan neki. Nem mindenkit visel meg, és nem lehet megúszni! Akkor meg szegény kislány minek rettegjen előre. Kedves Kérdező! Neked csak annyit tudok mondani, hogy semmit nem tudsz csinálni, hogy megjöjjön a menstruációd, de 16 éves korodig nem is kell aggódnod!!! Ha viszont addig sem menstruálsz, akkor orvoshoz kell menned. Addig ne aggódj!!!
2012. jún. 30. 06:21
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
ugyanígy voltam vele, mint te, és most amikor már 2.szor jött meg itthon ülök, óránként sírni támad kedvem, figyelnem kell, hogy ne hogy átázzak és alig tudok megmozdulni, úgy fáj a hasam. bár ez egyénfüggő, de ha visszamehetnék az időben jól pofán csapnám magam, hogy ezért áhítoztam. ez egy szívás. sok sikert:))
2012. jún. 30. 12:40
 16/18 anonim ***** válasza:
Nyugi... ha készen áll rá a tested akkor megjön :) Annyit tehetsz, hogy a suliba viszel magaddal váltásbugyit és pár betétet, biztos ami biztos.
2012. júl. 1. 06:38
 17/18 anonim válasza:
55%
ne akard h megjöjjön!! fáj a hasad, görcsöl,nekem a derekam is szokott fájni..én is átáztam egyszer, nem a legjobb dolog volt ami velem történt! megfog jönni ha a tested készen áll rá! am mellnövés után 2 évvel kb., majd akkor fog jelentkezni! :) 13/L
2012. júl. 13. 18:28
 18/18 dominika72 válasza:
Ha 16 éves korodig nem jön meg akkor lehet hogy majd nem lehet gyereked!
2012. júl. 14. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!