A fürdővízben néha fátyolosnak tűnik a folyásom. Ez baj? Bővebben lent.
Néha mikor nagyon unatkozom, azt érzem, mintha egy-egy pillanatra beszúrna valami ott a nemiszervem környékén. Elmentem nőgyógyászhoz, de valahogy nem jött ki a számon az, hogy a vízben fátyolos a folyásom, így annyit mondtam, hogy megváltozott a folyásom. Megkérdezte, hogy viszket-e, mondom nemigazán. Megvizsgált gumikesztyűvel, (kenetet nem vett) majd aztmondta, hogy teljesen normális, ő nemlát rendellenes hüvelyi folyást.
Akkor most megnyugodhatok?
Kicsit hiphonder lennék?
most volt pont "peteérésem", igaz ez nemigazi peteérés mivel tablettát szedek, de ilyenkor tudom h mindig megváltozik a folyásom.
fájdalmat nemérzek, csak mintha megszúrtak volna kicsit :)
bocsi a sok hülyeségért, lehet tényleg nagyon unatkozom, mert egyébként ilyen dolgokat máskor észre sem veszek.
Bocs, nem vagyok teljesen tisztában ezzel. A peteérés az, amikor a mensi után de még a következő előtt vagy kb. középtájt? Úgy a 14. nap körül?
Mert abban biztos vagyok, hogy nekem (és sok ismerősömnek) ilyenkor több a folyása, viszont áttetsző. De kissé fátyolosnak mondható igen. Viszont a lényeg, hogy ilyenkor akkor is sok ha nem vagyok izgalmi állapotban. Mielőtt megjön akkor meg sárgássá, tésztaszerűbbé válik. Sokszor már szinte keményebb, mint valami zselé akkor már tudom, hogy csak 1-2 napom van hátra...
Ha a nőgyógyász megvizsgált nem kell aggódnod szerintem.
Én amikor unatkozok mindig új anyajegyeket veszek észre magamon, vagy "tegnap ez még nem volt itt!" :)) foglald el magad és nyugi. Ha bármi gond lenne 1 a nőgyógyász látta volna 2 biztos jelentkezne egyéb zavaró tünet, ami miatt akkor is észrevennéd ha enni nem lenne időd annyira elfoglalt lennél.
a peteérés a menzesz első napjától számított 14. nap környékén van.
nemtom, nekem mindig kicsit bővebb volt a folyásom, orvos már viszgált vele, de aztmondta nincsen semmi, ilyen vagyok.
nekem peteéréskor több lesz a folyásom, az addig oké, de inkább olyan fehéres-áttetszős. mint egy vízzel hígitott krém :D
köszi a válaszokat mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!