Ez már igazi menstruáció?
Figyelt kérdés
Helló. Május 28-án barna folyásom volt (1-2napig), és most (PONTOSAN 1 HÓNAP MÚLVA!) elkezdtem vérezni... ez már igaz menstruáció? jaa és nem tudom hogy hogyan szóljak anyának mert ilyen dolgokról még sohasem beszélt/beszéltünk és olyan ciki lenne pl. odaállni és aztmondani h megjött....meg azt tudni kell rólam h mindig mindent halogatok szval mire elhatároznám magam h elmondom addigra elis múlnaa :))) 12L2012. jún. 28. 19:34
11/15 anonim válasza:
úgy értem, hogy amikor alapból vizsgálat van a suliban, meg szokták kérdezni, hogy kinek van már meg. nekünk konkrétan úgy zajlott, hogy az összes lány bent volt az osztályból és egymás előtt kellett bediktálni, meg azt is, hogy mikor jött meg.
ha 20 perce nem jött semmi, az még nem jelenti azt, hogy nincs meg. olyan is volt már nekem, hogy egyik este totál sok jött, rá 2 nappal este meg egyáltalán semennyi, de attól nap közben folytatódott. változó.
12/15 A kérdező kommentje:
ja igen ilyen nekünk is volt hogy az összes lány ott volt és bediktálta akinek már volt. ja és mégegy kérdés ugye hónapra pontosan kell mondani és akkor a barna folyás 1 hónappal ezelőőtt az még enm számitott annak ugye.? tehát akkor én aztmondom h 2012 június?
2012. jún. 28. 19:58
13/15 anonim válasza:
igen, ha nálatok hónapra pontosan kérik, akkor június. nekem általánosban napra pontosan kellett, gimiben meg már elég volt hónapra.
14/15 anonim válasza:
Azért az igen szomorú, hogy soha nem beszéltetek otthon ilyesmiről.
Ez már menstruáció, majd szép fokozatosan kialakul a ciklusod, eleinte lehet össze-vissza, több-kevesebb vérzéssel.
15/15 anonim válasza:
Az is hozzátartozik a felnőtté váláshoz, hogy erről nem szégyellsz Anyukáddal beszélni. Nyugodtan mondd azt: "Anya, menstruálok!" Ez a világ legtermészetesebb dolga! Nem kell szégyellni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!