Ez már igazi menstruáció?
Figyelt kérdés
Helló. Május 28-án barna folyásom volt (1-2napig), és most (PONTOSAN 1 HÓNAP MÚLVA!) elkezdtem vérezni... ez már igaz menstruáció? jaa és nem tudom hogy hogyan szóljak anyának mert ilyen dolgokról még sohasem beszélt/beszéltünk és olyan ciki lenne pl. odaállni és aztmondani h megjött....meg azt tudni kell rólam h mindig mindent halogatok szval mire elhatároznám magam h elmondom addigra elis múlnaa :))) 12L2012. jún. 28. 19:34
1/15 anonim válasza:
Akkor valószínű hogy megjött neked.:) én is paráztam anno anyumtól, de jobb túlesni rajta. ne halogasd hanem szólj neki.:)
2/15 A kérdező kommentje:
és te hogyan mondtad el neki?
2012. jún. 28. 19:38
3/15 anonim válasza:
oda mentem hozzá és megmondtam neki hogy boltba kéne menni..kérdezte miért? mondom betét kéne. :D
4/15 anonim válasza:
Ez egy természetes női dolog, úgyhogy semmi ciki nincs benne. Ez a női élet velejárója (sajnos). Csak most érzed cikinek, mert még nagyon új számodra, de idővel ez megváltozik. Simán csak mondd neki, ha kettesben vagytok, hogy: anya, képzeld, nem rég észrevettem, hogy megjött.. Úgyis kell betét/tampon, gyógyszer, ha fáj a hasad. Előbb-utóbb magától is észrevenné vagy megemlítené neked. És amúgy ezt a pontosan 1 hónap múlva dolgot ne vedd biztosra, még évekbe telhet, hogy beálljon pontosra.
5/15 A kérdező kommentje:
am csak ma 4kor vettem észre és most már nincs is szóval ez biztos hogy az.??:O
2012. jún. 28. 19:45
6/15 anonim válasza:
hát, akkor az nagyon úgy tűnik, hogy igazi :-) én anno úgy meglepődtem, hogy azzal kezdtem, hogy kiabáltam anyának :-D szerintem csak szólnod kéne neki. akkoriban még én is tök gátlásos voltam ilyen témákkal kapcsolatban, de szerintem a tied is tök aranyosan fogja kezelni. meg majd suliban úgyis be kell diktálnotok a védőnőnek, ha megjön.
7/15 anonim válasza:
Igazi. Nekem is elég kellemetlen volt de muszáj volt megmondanom. Én is hasonlóan csináltam mint az előttem hozzászóló. Megkérdeztem , hogy van-e itthon betét és megkérdezte , hogy miért , megjött? én rámondtam , hogy igen és hát ennyi.
8/15 anonim válasza:
hát az nem teljesen folyamatosan folyik, meg mot még lehet, hogy amúgy is kevesebb jön neked. egész pontosan hogy érted azt, hogy már nincs ?
9/15 A kérdező kommentje:
bediktálni a védőnőnek? ezt úgy gondolod h mikor van ilyen súlymérés ilyenek, akkor megszokták kérdezni és akkor vagy úgy h megjön és lekell menni hozzá?????
2012. jún. 28. 19:47
10/15 A kérdező kommentje:
hát úgy értem h most beraktam egy zsepit olyan 20 perce és azóta nincs rajta semmi...
2012. jún. 28. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!