Mi lehet az oka, hogy 1 hete késik a menstruációm? 15/L
Figyelt kérdés
Mivel itt a nyár, ilyenkor elég keveset szoktam enni. Sokáig alszom, ezért olyan 3 óra körül rászánom magamat, hogy "reggelizzek" aztán max még este eszem, de az is ritkán van. Lehet ezért nem jön meg? Néhány hónappal ez előtt voltam nőgyógyásznál, ilyen általános kivizsgálás céljából, és problémát nem találtak, ennek ellenére most már 1 hete késik, és félek, hogy valami baj lehet, természetesen terhesség kizárva. Kb 2 éve menstruálok, és eddig minden hónapban megjött, még a legelején is, csak akkor természetesen késett is, de aztán úgy egy olyan 3-4 hónapja már szerintem beállt, és egy szóval nem tudom mi a baj...2012. jún. 28. 15:56
2/5 anonim válasza:
Attól is lehet, hogy nem eszel rendesen.
3/5 anonim válasza:
Ha túl sovány vagy, az valóban bezavarhat.
Az is lehet, hogy még nem állt be teljesen a ciklusod, nagyon fiatal vagy. Nekem csak olyan 24 éves korom körül állt be, és ez nálam a normál 4 hét helyett 5 hetet jelent :)
4/5 A kérdező kommentje:
remélem igazatok van, és nincs semmi probléma, mert már ettől stresszelek, hogy még nem jött meg. Amikor még csak ilyen 3 napja nem jött meg azt mondta, hogy rendben, majd holnap, vagy hamarosan, de sajnos még mindig nem jött meg :(
2012. júl. 1. 12:18
5/5 anonim válasza:
A stressz is befolyásolhatja a menstruációt, úgyhogy próbálj megnyugodni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!