Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért Késik a menstruációm?

Miért Késik a menstruációm?

Figyelt kérdés
Fogamzásgátló tablettát szedek. Kezdek kicsit ideges lenni. Kérlek segítsetek mitől lehet és h mivel sürgethetem h megjöjjön. Az esetleg befolyásolhatja, hogy azelőtt nap mikor meg kellett volna jönnie szolizni voltam, és nagyon nagyon leégtem?? kérlek segítsetek!
2012. jún. 7. 17:14
 1/4 anonim ***** válasza:

A miértre ezer válasz lehet. Nyilván egy- kettővel te is tisztában vagy. A helyedben biztos, ami biztos alapon vennék egy terhességi tesztet, vagy meglátogatnám a nőgyógyászomat. A miértre biztosat csak a doki fog tudni mondani.

Viszont azt te sem gondolod komolyan szerintem, hogy a szoláriumozás hatással van a hormonális folyamataidra....

2012. jún. 7. 17:20
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem én sem pont arra gondoltam hogy a szoláriumozás miatt hanem hogy az abból eredő erős fájdalom hatására lehetséges e? Erre is csak azért gondoltam mert mást már nem tudok elképzelni.
2012. jún. 7. 17:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Áhhh... az mindenkinek késik, nem válogat. A MÁV-tól manapság ez alap dolonak számít, h nem érkezik időben
2012. jún. 7. 17:26
 4/4 anonim ***** válasza:
0%
gondolom te se szoktal sehova pontosan érkezni..mit vársz el egy agyntalan lenytol akor ilyet?te agyas vagyol szoval ne hisztiz ha nemjon meg akor majd adok kinott babaruhakat de csak neked darabarja 100forint de ha köl kapsz ingyé is nemszükseges vened bolban.Gratulálok :))
2012. jún. 7. 19:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!