Ma egy hete, hogy késik a menstruációm. Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Eddig mindig 32 napra jött meg,tavaly volt így,hogy késett sokat.De most már egy ideje rendszeres volt pedig.a párommal védekeztünk.de nagyon sokat idegeskedtem és fogytam is mostanában.lehet ez az oka? jövőhéten megyek dokihoz,de addig ha valaki tud az segítsen.Eddig még nem volt hányingerem ilyesmi,csak a hasam alul néha fáj.2012. máj. 25. 19:40
1/5 anonim válasza:
És mégis mit segítsünk? Vegyünk helyetted tesztet? Vagy pisiljünk rá helyetted?
Ahelyett, hogy jövő hétig szenvedsz, elmehetnél mondjuk a patikába és vehetnél egy terhestesztet.
Kicsit pontosabban meg tudná mondani, hogy terhes vagy-e, mint mi így neten keresztül.
Ennyi erővel egy jósműsorba is telefonálhattál volna.
2/5 anonim válasza:
3/5 A kérdező kommentje:
Ma már nemtudok venni,csak holnap,és csak azért írtam,hogy hátha volt már valaki így.meg ha védekeztünk akk más oka is lehet nem??
2012. máj. 25. 19:54
4/5 anonim válasza:
ne tesztelj,hanem irány a nődoki
5/5 A kérdező kommentje:
Remélem nem vagyok terhes :(
2012. máj. 26. 00:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!