Befelé forduló mellbimbók, normális ez? (többi lent)
Figyelt kérdés
14 éves vagyok, befelé fordulóak a mellbimbóim. Ez idővel meg fog változni, vagy mindig így marad? Mitől van ez? Ez zavarni fogja a férfiakat?
(csak értelmes válaszokat várok)
2012. jún. 28. 14:56
1/8 anonim válasza:
Mi az, hogy "normális ez"? Miért ne lenne normális? Egy rakat nőnek ilyen a mellbimbója, nyilván nem véletlen, hogy nevet is adtak a jelenségnek.
2/8 anonim válasza:
Normális férfit nem zavar, de ha addig sem változik, mire felnőtt korodban gyereket akarsz, akkor menj orvoshoz! Addig ne aggódj! :)
3/8 A kérdező kommentje:
És van esély arra, hogy majd idővel változni fog?
2012. jún. 28. 15:22
4/8 anonim válasza:
A 3. vagyok. Igen, fog a melled változni még évekig, és akkor lehet, hogy már nem lesz befelé forduló a mellbimbód. :)
5/8 anonim válasza:
Több mint valószínű, hogy nemsokára kifordul, teljesen természetes dolog. Amúgy legkésőbb terhességnél/szoptatásnál biztosan kifordul.
6/8 A kérdező kommentje:
köszönöm.:)
2012. jún. 29. 09:21
7/8 anonim válasza:
Nekem is ilyen, nem tudom mit tegyek.. 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!