Elmenjek orvoshoz, vagy ne?
Előző héten kb csütörtöktől vasárnapig hüvelygombám volt. De úgy, hogy magától elmúlt.. Régen kb 3-4 éve ugyanígy nyáron volt ilyen problémám, de akkor is elmúlt, és nem volt vele gond. Csütörtökön kezdett kijönni, de nemtudtam hogy miért viszket, szeretkeztünk párommal, és most neki is hasonló tünetei vannak mint nekem voltak. Ő elmegy dokihoz. Én mit csináljak? Én is elmenjek?
Elmondtam anyumnak is a gondom, és ő egyből a ,,korai kefélésre" fogja, tehát nem értett meg... de akkor miért volt 3-4 évvel ezelőtt? Akkor még nem éltem nemi életet. És fogamzásgátlót szedek, kb fél éve.
18/L
Igen,menj el mert attól,hogy a tüneteid elmúltak még lehetsz beteg,fertőzhetsz is. És annak nincs sok értelme,hogy csak az egyikőtök kezelteti magát,aztán oflyamatosan oda vissza adogatjátok a fertőzést:)
Amúgy ezt nem csak szeuális úton lehet elkapni.Wc deszka,idegen törölköző,stb
De mivel a hüvelyben egyébként is megtalálhatóak gombák,ha valamiért fleborul a ph egyensúly,azért is elszaporodhatnak. Amúgy nem egy nagy etvasz,nekemn is volt egyszer,ha jól emlékszem 5-6 kúpot kellett felhelyeznem,napi egyet,és el is múlt. Nem komoly ,de annál idegesitőbb ha nem kezelik.
Ha érezted, hogy valami nem stimmel, akkor miért feküdtetek le? Miért kell ilyen felelőtlennek lenni? Így most a barátod is szépen megszívta...
Igen, menj el orvoshoz, ez nem is kérdés.
Menj el az orvoshoz!
Egyébként a fogamzásgátló is okozhatja azt, hogy újra előjött,
ugyanis felborítja a hüvelyflórát és így könnyebben elszaporodnak a normálisan is a szervezetedben élő gombák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!