Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Már nagyon unom a dolgot,...

Már nagyon unom a dolgot, remélem valaki tud segiteni nekem?!

Figyelt kérdés
Már lassan egy éve járok nőgyógyászhoz, és HVP-t állapitottak meg nálam. Igazából nem is zavarna a dolog, ha nem a magas kockázatúak lennének meg nekem, pl közte van a 16-os is. Az orvos azt mondta, hogy ráérünk vele várni és még csak most irt fel gyógyszert nekem. De már egy éve csak várunk és nem gyógyultam meg és nem is hiszem, hogy megfogok! Müteni nem akar, de gondolom már ideje lenne vagy nem ? A tünetek is megvannak, viszketés, hasi és deréktályi fájdalom. SZeretném ha valaki segitene már és adna tanácsot, hogy mit csináljak. Valóban várhatok még vagy keressek másik orvost és kérjem meg, hogy műtszön meg? Kérlek segitsetek!!!!!
2009. júl. 8. 08:36
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben nem várnék, hanem ha van rá módod és pénzed, akkor ha lehet ne is egy szakemberrel beszélj. Mindenképp elmennék másik orvoshoz is kikérni a véleményét. Sajnos ez nem olyan, amiből meg fogsz gyógyulni, csak tünetmentes lehetsz, de gondolom, hogy ezt tudod. Ennek az orvosnak tájékoztatnia kellene téged, hogy mi is legyen. Nem mondja neked el, hogy mi van veled és mik a tervei? Szerintem menj el másik orvoshoz, ártani nem árthat. Szerintem hülyeség, hogy ráértek várni, mikor épp az számít, hogy ezt időben kell gyógyítani, egy év után írt fel neked gyógyszert?? Ne hagyd annyiban, ez nagyon komoly dolog.
2009. júl. 8. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!