Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csináljak? Ez menstruáció?

Juhász karina kérdése:

Mit csináljak? Ez menstruáció?

Figyelt kérdés

Épp apukámnál vagyok,és pirosat pisiltem .Mintha megjött volna ...Előtte nem volt semmi tünet erre. Mi lehet az oka ?

egy 11 véves lány

Amgy apukámnak nem mertem szólni , mert már régebben is azt mondta,hogy ebben anyum segítségét kérjem.ű[elvált szülők gyermeke vagyok]

2012. jún. 26. 12:24
 1/10 anonim ***** válasza:
Mikor megtörölted piros volt a papír? Valószínű tényleg megjött, szólj apukádnak, ha így hozta a sors hát így hozta.
2012. jún. 26. 12:31
 2/10 anonim ***** válasza:

Igen, meg kell nézni, hogy a bugyid is olyan lett-e. (Ha nem a hüvelyedből jött, akkor hólyaghurut). Tégy be egy zsepit és következő pisinél meglátod, hogy olyan-e. Vagy tedd a tiszta kezed a hüvelybemenethez és nézd meg, hogy véres-e.

Apudnak muszáj neked betétet vennie, ha megjött, hiába próbálja "lepasszolni" a problémát:) Elmentek együtt a boltba és vesztek egy csomag betétet.

Gratulálok!:)

2012. jún. 26. 12:36
 3/10 anonim ***** válasza:
Honnan jött a vér? A hüvelyedből, vagy a húgycsövedből?
2012. jún. 26. 12:55
 4/10 anonim ***** válasza:
Apukád is tudna Neked betétet venni, vagy mondd meg, hogy menstruálsz és adjon pénzt betétre.
2012. jún. 26. 12:56
 5/10 A kérdező kommentje:
Rendben , köszönöm a sok választ :) az orvos szerint valami fertőzést kaphattam el
2012. júl. 2. 12:03
 6/10 anonim ***** válasza:
Szia! :) Az előző 2 válasz írója vagyok. Azóta nem volt piros a pisid? Hogy vagy?
2012. júl. 2. 12:06
 7/10 A kérdező kommentje:
3 napig volt utána nem ... a hüvelyemből jött és előtte valami nyálkás is jött ://
2012. júl. 9. 11:06
 8/10 anonim ***** válasza:
Szia! Az előző 3 válasz írója vagyok. Ez tényleg menstruáció volt.
2012. júl. 9. 11:20
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi :) Tényleg az ://
2012. dec. 3. 14:50
 10/10 anonim ***** válasza:
Szívből gratulálok és minden elképzelhető jót kívánok Neked!!! :) Az előző 4 válasz írója vagyok.
2012. dec. 3. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!