Mit tegyek ha baj van a mestruáciommal?
Figyelt kérdés
10 éves vagyok. Az első mesnim pont. 9év 2hónaposan jött meg. Még mindig várom a menzeszem de már több mint egy éve jött meg az első. Mondom anyának meg minden de szerinte normális... Normális ha hat hó. van az 1. és 2. között de 14 hónap már sok! Segitsetek2012. jún. 25. 18:56
1/13 anonim válasza:
Nekem az is korainak tűnik, hogy 9 évesen jött meg, bár igaz, hogy manapság hamarabb érnek a lányok, de... A gyerekorvossal konzultáljatok erről szerintem, hogy ő indokoltnak tartja-e a szakorvosi vizsgálatokat, vagy sem.
2/13 anonim válasza:
nyugi, nincs semmi bajod
majd megjön megint, ha úgy látja jónak a szervezeted
kicsi vagy még, nem fog egy-kettő beállni, akár évekig is mehet ez így össze-vissza
3/13 A kérdező kommentje:
Már mondtam anyunak hogy menjünk el orvoshoz. A barátnőm szerint nem jó/egészséges hogy ilyen korán jött meg.
2012. jún. 25. 19:03
4/13 anonim válasza:
Mindenképpen menj el gyereknőgyógyászhoz.
5/13 A kérdező kommentje:
Hogy mondjam el ezt anyunak?
2012. jún. 25. 19:08
6/13 anonim válasza:
Semmi bajod.
Az én 2. menstruációm több, mint 1 évvel azután jött meg, ahogy meglett az első. És utána is csak 2 havonta, aztán szépen beállt.
7/13 anonim válasza:
semmi bajod, akkor aggódj, ha 16-17 évesen még nincs rendszeres menzeszed
8/13 A kérdező kommentje:
Kösz hogy megnyugtattatok. Persze gyakoriak a folyásaim Szint minden nap vannak folíásaim. Ezis nagy baj?
2012. jún. 25. 19:19
9/13 anonim válasza:
Nincs semmi bajod, sok lány jár úgy, hogy megjön neki, majd fél- egy évig semmi.
Neked nagyon korán jött meg, de nem példa nélküli dolog ez sem.
Ne foglalkozz még ezzel, biztos vagyok benne, hogy teljesen egészséges vagy, és tényleg nem szükséges orvoshoz menned!
Ha akarsz, akkor persze mehetsz, de nem szükséges.
10/13 A kérdező kommentje:
Kösz!
2012. jún. 25. 19:28
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!