Az enyhébb, vagy kezdeti stádiumban levő hüvelygombát miről lehet felismerni?
Tudom, rengeteg hasonló kérdés van, meg azt is tudom, hogy ég, fáj, viszket, fáj a szex, nemjó pisilni, darabos a folyás.
De enyhébb lefolyású hüvelygomba nemlétezik?
Mert én pl észrevettem egyetlen egy darab darabot a hüvely alján, ott ahol a két szeméremajak összeér, lent. Ezenkívül más tünetem nincsen, nemfáj a szex, nincs megduzzadva, nem piros, semmi egyéb. Folyásom mindig is bővebb volt, de orvos szerint semmi problémám.
És neazt írjátok h menjek orvoshoz, nem látatlan diagnózist kérek, hanem csak a kérdésemre választ, aki tud.
de nem darabos a folyásom....
sima egyszerű amilyen eddigis volt, semmi változás nincsen a folyásomat illetően, csak egyetlen egy darabot véltem felfedezni, ami lehet inkább azért tűnt darabnak, mivel ott a "sarokban" helyezkedett el, olyan mintha felgyülemlett volna, kb félcentis folyásmennyiség.
najó. Szal, enyhébb vagy erősebb nincs nem lehet kicsit dugni vagy nagyon. Vagy van hüvelygombád, vagy nincs. Ha nem okoz semmi panaszt nem tudom, hogy az előzőekből mit nem értesz. ha panaszod van, akkor doki.Ennyi. Ja és ha az orvos is azt mondta hogy nem akkor meg főleg nem értem.
Már ha vett kenetet, ha nem szemre ő sem tudja megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!