Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az enyhébb, vagy kezdeti...

Az enyhébb, vagy kezdeti stádiumban levő hüvelygombát miről lehet felismerni?

Figyelt kérdés

Tudom, rengeteg hasonló kérdés van, meg azt is tudom, hogy ég, fáj, viszket, fáj a szex, nemjó pisilni, darabos a folyás.

De enyhébb lefolyású hüvelygomba nemlétezik?

Mert én pl észrevettem egyetlen egy darab darabot a hüvely alján, ott ahol a két szeméremajak összeér, lent. Ezenkívül más tünetem nincsen, nemfáj a szex, nincs megduzzadva, nem piros, semmi egyéb. Folyásom mindig is bővebb volt, de orvos szerint semmi problémám.

És neazt írjátok h menjek orvoshoz, nem látatlan diagnózist kérek, hanem csak a kérdésemre választ, aki tud.

2009. júl. 7. 16:05
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
40%
Ez aranyos, általában rákra mondják, hogy kezdeti stádium nem iylen kis sz@rságokra. Ha gombád van észre fogod venni: viszket, ég, csak összetett lábbal tudsz ülni, szagos a folyás.
2009. júl. 7. 16:22
 2/11 anonim ***** válasza:
az orvos el tudja neked mondani amit kérdeztél. de ha gondolod érleld tovább. egsön.
2009. júl. 7. 16:30
 3/11 anonim ***** válasza:
a gomba nem szagos...ha mar szagos, akkor bakteriumos fertozes, es sargas, vagy zoldes, szurkes..az egy darab miatt ne aggodj, elmulik, esetleg ha megsem, akkor lesz majd tobb is, raersz akkor aggodni
2009. júl. 7. 16:31
 4/11 A kérdező kommentje:
csak nemakarom megfertőzni a párom, akkor most inkább használjunk addig óvszert, míg esetleg meg nem jelenik a többi darab is, vagy erre kicsi az esély h gombám legyen, hisz más tünetem abszolút nincsen.
2009. júl. 7. 16:34
 5/11 anonim ***** válasza:
neked a darabos folyás nem elég tünet?
2009. júl. 7. 16:37
 6/11 A kérdező kommentje:

de nem darabos a folyásom....

sima egyszerű amilyen eddigis volt, semmi változás nincsen a folyásomat illetően, csak egyetlen egy darabot véltem felfedezni, ami lehet inkább azért tűnt darabnak, mivel ott a "sarokban" helyezkedett el, olyan mintha felgyülemlett volna, kb félcentis folyásmennyiség.

2009. júl. 7. 16:40
 7/11 anonim ***** válasza:
Az emberek nagyon tudatlanok, csináljál egy candida diétát amit a neten is megtalálsz.
2009. júl. 7. 16:44
 8/11 anonim ***** válasza:

najó. Szal, enyhébb vagy erősebb nincs nem lehet kicsit dugni vagy nagyon. Vagy van hüvelygombád, vagy nincs. Ha nem okoz semmi panaszt nem tudom, hogy az előzőekből mit nem értesz. ha panaszod van, akkor doki.Ennyi. Ja és ha az orvos is azt mondta hogy nem akkor meg főleg nem értem.

Már ha vett kenetet, ha nem szemre ő sem tudja megmondani.

2009. júl. 7. 16:45
 9/11 A kérdező kommentje:
azt nemértem, h ott az elején aztírták hogy a gomba abból áll h viszket, szúr, éget, fáj, stb. Namármost nekem egyikse. aztán itt a végefele valaki meg aztírta hogy a darabos folyás, azmár tünet. De nekem nem darabos a folyásom, olyan, mint eddigis volt, csak így újjal szedtem össze egy darabnak tűnő valamit. Ezért kérdeztem, hogy van e enyhe gomba, mivel egyelőre semmi nem utal gombára, nem viszket, nem ég, nem fáj, és a folyásom sem mondható darabosnak, cak amit újjal összeszedtem az tűnt egy darabnak. Nemértem a hurrogásokat, csak feltettem egy kérdést, de úgylátom itt az emberek 90%-a idegbeteg.
2009. júl. 7. 16:51
 10/11 anonim ***** válasza:
szerintem ( mondjuk én egészségügyben dolgozom ) az előzőt is én írtam, ha darabos a folyás az nem jó. vannak társuló tünetek, mint a viszketés égés satöbbi, de van akinek csak vérből lehet megállapítani, de ugye a szervezetében mégis ott van és esetleg a párodat is megfertőheted és akkor oda-vissza. még mindig azt mondom, menj el egy orvoshoz, de egy olyanhoz, aki vesz tőled kenetet, esetleg vérvizsgálatra is elküld. A kenet kiértékelést pedig kérd el, az a te tulajdonod és nézd meg mit néztek benne, ha elégségesnek tartod akkor megnyugodhatsz, ha nem akkor tovább. egy kenetből kb. 15 félét néznek, jobb helyeken, ami nem maszek Egy sima rákszűrés kenetéből is kb 20 dolgot megnéznek, gyulladás gomba satöbbi.
2009. júl. 7. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!