Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért nem jön még meg?

Miért nem jön még meg?

Figyelt kérdés
'! leszek augusztusban és még nem jött meg. Anyunak 12 évesen már megjött meg minden ismerősömnek aki közeli de nekem miért nem jött még meg?

2012. jún. 25. 11:58
 1/7 A kérdező kommentje:
14 leszek
2012. jún. 25. 12:00
 2/7 anonim ***** válasza:
Mindenkinek máskor jön meg.Lehet,hogy későn érő típus vagy..Nyugalom:))
2012. jún. 25. 12:00
 3/7 anonim ***** válasza:
16 éves korodig nem kell aggódnod. Gondolom a melled már nő és a puncid meg a hónaljad is szőrösödik. Ha így van, akkor már elkezdődött a nemi érésed. Ez a lényeg.
2012. jún. 25. 12:11
 4/7 A kérdező kommentje:
Már 10 évesen nőt a puncimon a szőr de csak ott a hónaljamon még nincs szőr
2012. jún. 25. 12:14
 5/7 anonim válasza:
tudom, közhely, de türelem...:) ó mit nem adnék így 30 évesen ha nem kellene borotválkoznom , meg a mensivel szenvednem...
2012. jún. 25. 12:33
 6/7 anonim válasza:
ha számít valamit, én már majdnem betöltöttem a 15-öt mire megjött.. időben meg fog jönni, nyugi:)
2012. jún. 25. 13:54
 7/7 anonim ***** válasza:
érdekes,hogy 10 éves korodban nőtt már a nemiszőröd,viszont a hónaljadon 14éves létedre még mindig nincs! Nekem is10 évesen nőtt ki lent,én júliusban leszek 14,ehhez képest mégis már 11 évesen már a hónaljamon is kinőtt(5.-es voltam) pedig még nem is jött meg!!csak akkor kéne várnod,ha minden jel megvan rá! Ha meg anyud 12 évesen mensizett már,te meg nem,azért ki kéne kérdezni az orvost!ha akarod,privibe is beszélhetnénk c;
2012. jún. 25. 18:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!