Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nőhet még? (Kérdésed túl...

Nőhet még? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Arra lennék kíváncsi, hogy nőhet még a cicim? 18 éves vagyok, közepes testalkat.. szóval se nem sovány se nem kövér... mindenhol van mit fogni, de cicim, na az nincs. Édesanyámnak nagy van, mamámnak is, de nekem... Vannak ismerőseim, akik kicsit is teltebbek, akkora mellük van hogy csak na. Meg 13-14 éveseket látok akik írdatlan nagy mellekkel szaladgálnak.. Igen lehet push up, akartam is venni, de én sehol se találok olyat ami így kitolja a cicit és össze fogja.. Azt hiszem 22 évig nőhet, de biztos? Kb 8. óta nem változott, vagy is én nem vettem észre. kb rám jön ugyan az a melltartó mint régen. Van esélyem, hogy még nő? Plasztika nem jön szóba. Semmi mű dolgot nem akarok.

2012. jún. 24. 20:21
 1/3 smlie válasza:
szerintem nem kell aggódnod, egyrészt még nőhet, másrészt pedig szerintem nem gáz ha valakinek kis mellei vannak.. amilyen van, az illik hozzá.:) szerintem a push up pedig fölösleges, hiszen azzal "csalódást" okozhatsz, hiszen a fiú nagyobb mellekre számít.. DE ha igazán szeret valaki az elfogad akkorákkal amekkorák vannak :)) ne stresszelj ez miatt, én örülnék ha az enyémek kisebbek lennének.. :D
2012. jún. 24. 23:37
 2/3 anonim ***** válasza:
Nőhet még a cicid, de akkor se aggódj, ha kicsi marad, mert úgy is lehetsz nagyon szép! :)
2012. jún. 25. 06:41
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2012. jún. 25. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!