CSAJOK! Hogy is van ez a fogamzásgátló szedés?
Ez a 4. napja a szünetnek. Mindig a 3. nap reggelén jön meg. 28-án kell újra elkezdenem szedni a gyógyszert,így a következő szünet júli 18-tól kezdődne,de 20-tól nyaralnom kéne menni.
Ha ma elkezdem szedni a gyógyszert,akkor a szünetet értelemszerűen júl. 15-tól fog kezdődni,így kevesebb nap esne bele a nyaralásba,hogy megvan.
Ez így szabályos??? :)
Szabalyos, de akkor innentol maskor kezdodik s 7napos szuneted.
Miert nem szedsz be 2levelet egymasutan? A betegtajekoztato szerint ha egyszer megcsinalod, nem lesz belole problema.
Egyszeri alkalom lenne,mert az augusztusi nyaralást majd úgy alakítjuk,hogy nem lesz meg. Csak ez most előreláthatólag így alakult.
Azért nem szedek be egymás után 2 levél tablettát,mert már megjött és tegnap derült ki,hogy nekem 20-án utazni kell. Későn eszméltem a dologra,egyébként a betegtájékoztatóba is így olvastam,hogy akkor be kell szedni a 2 levelet egymás után. :\
NEHOGY megcsináld amit az előző írt!!! Ha egy levelet megkezdtél, akkor azt végig is kell szedni, vagy a maradék mehet a "kukába".
Tehát ha most végeztél volna a leveleddel, és a következőből bevettél mondjuk 3at, akkor utána azt a levelet nem kezdheted újra, hisz a 21ből csak 18 tabletta marad, így a következő 7napos után nem leszel védett.
Szerintem akkor elkezdheted hamarabb ezt a levelet, de akkor innentől mindig hétfőn fog kezdődni a 7napos szüneted!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!