Mellultrahangra beutalót tényleg nem adhat a háziorvos ingyen? Sajna elutasitott.
Figyelt kérdés
pedig sebészem hozzá kuldott, mert a háziorvos ingyen beutalhat.
vagy nögyógyászhoz menjek, mit mondjak, hogy nagyon fáj pl.?(persze ez nem igy van)
2012. jún. 23. 23:09
1/8 anonim válasza:
Most nem annyira értem.. ha nincs panaszod, miért kell uh?
amúgy nőgyógyász adhat beutalót sztem.
2/8 A kérdező kommentje:
mellimplantátumokat kellene megnézetni, hogy minden rendben van e..
2012. jún. 23. 23:18
3/8 anonim válasza:
akkor szerintem ahhoz a dokihoz kéne visszamenni, aki műtött.
4/8 anonim válasza:
Mellnagyobbítás után nem tudsz kiperkálni 10000-et UH-ra?
5/8 A kérdező kommentje:
Ö mondta , hogy el tud kuldeni , de az 10 ezer...menjek a házihoz, az ingyen lesz..de o is elutasitott, hogy nem adhat, fel is olvasota a torvényt..:S
igy max a nongyogyaszban bizhatok, talán sikerul ha fullentek..
2012. jún. 23. 23:35
6/8 anonim válasza:
Mond hogy nagyon fáj, nem tudsz hason aludni, megütötték. Erre szerintem adnia kell, mert ha ez tényleg igaz lenne és mondjuk rákos lennél és ő nem adott beutalót őt vonnák felelősségre...
7/8 A kérdező kommentje:
Ok!
Köszönöm a segitséget!! :)
2012. jún. 23. 23:45
8/8 anonim válasza:
Szánalmas! Kifizettél pár százezret egy műmellre,aztán a TB fizesse ki a vizsgálatot,hogy rendben van e!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!