Ha kiváltottam a H1N1 szurit akkor a háziorvos ingyen beolt?
Figyelt kérdés
2000-ért megvettem már a szurit.2010. jan. 5. 12:20
2/12 anonim válasza:
Orvosa válogatja!Nálunk ingyenes az oltás!
kérdezz rá nyugodtan, ez nem szégyen!
3/12 A kérdező kommentje:
Első! Kössz a kedved választ, ha lenne hálapénzem adnék.. de nincs!!!!
2010. jan. 5. 12:27
4/12 A kérdező kommentje:
*kedves
2010. jan. 5. 12:28
5/12 anonim válasza:
Első vagyok.
Nem kötözködésből mondtam, de sajnos sok orvosnál alap a boríték.
6/12 anonim válasza:
Nekem 1000 ft-ot kért a háziorvos a beadásért,ugyanakkor a szezonálist is beadta ami szintén 1000ft-volt!
7/12 anonim válasza:
Hagyjuk már ezt a gusztustalan,illegális hálapénzt!
Kér pénzt, adjon számlát.
8/12 anonim válasza:
Nyugodtan oltasd be magad:)Majd 10 év múlva jössz rá mekkora baromságot csináltál:)
9/12 A kérdező kommentje:
Miért baromság?
Ha kamu is az egész h1n1 akkor sem vesztettem semmit..
2010. jan. 10. 16:05
10/12 anonim válasza:
Nem értem miért retteg mindenki az oltástól, én háziorvos mellett dolgozom, és én voltam az első akinek beadta!Az hogy néhány hónap alatt tesztelték, gyártották, nincs ellenőrizve, rendesen kifejlesztve az mind kamu!!!Amit én kiváltottam annak a dobozán is szerepelt a gyártási én vagyis 2008 02!A sertés influenza nem új betegség, nem most alakult ki hanem 150 éve!
Nálunk ingyenes az oltás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!