Szeretnék elmenni endokrinológushoz. Hogyan megy ez?
Már írtam egy kérdést ezzel kapcsolatba,de nem kaptam konkrét választ.Szóval hormonproblémáim vannak(pattanásosság,szőrösödés)ami miatt nagyon szenvedek,ezért döntöttem el,hogy elmegyek,már nem húzom az időt.Szóval akkor elmegyek a háziorvoshoz,kérek az beutalót az endokrinológiára,de mit mondjak neki?ugyanis még csak 15 éves vagyok,és elég ciki ez nekem,anyukámat is beavatom majd valahogy,de mit mondjak a dokinak?mert ha csak azt mondom,hogy kérek ide beutalót,gondolom megkérdezi,hogy miért?akkor mit mondjak neki?másik kérdésem:hogy mikorra fogok kapni kb. időpontot?mert nem szeretnék hónapokat várni ezzel!és ami a legjobban idegesít,és nagyon félek:NŐGYÓGYÁSZ!!!11 évesen elvitt anyukám,nagyon szar volt,nagyon fájt is,szóval oda nem szeretnék elmenni,ha lehet!majd akit érdekel ez a nődokis vizsgálat,akkor leírom részletesebben,most nincs rá időm.
szivesen várom a válaszokat,olyan is írhat akinek hasonló problémái vannak!:)
15/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!