Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szeretnék elmenni endokrinológ...

Szeretnék elmenni endokrinológushoz. Hogyan megy ez?

Figyelt kérdés

Már írtam egy kérdést ezzel kapcsolatba,de nem kaptam konkrét választ.Szóval hormonproblémáim vannak(pattanásosság,szőrösödés)ami miatt nagyon szenvedek,ezért döntöttem el,hogy elmegyek,már nem húzom az időt.Szóval akkor elmegyek a háziorvoshoz,kérek az beutalót az endokrinológiára,de mit mondjak neki?ugyanis még csak 15 éves vagyok,és elég ciki ez nekem,anyukámat is beavatom majd valahogy,de mit mondjak a dokinak?mert ha csak azt mondom,hogy kérek ide beutalót,gondolom megkérdezi,hogy miért?akkor mit mondjak neki?másik kérdésem:hogy mikorra fogok kapni kb. időpontot?mert nem szeretnék hónapokat várni ezzel!és ami a legjobban idegesít,és nagyon félek:NŐGYÓGYÁSZ!!!11 évesen elvitt anyukám,nagyon szar volt,nagyon fájt is,szóval oda nem szeretnék elmenni,ha lehet!majd akit érdekel ez a nődokis vizsgálat,akkor leírom részletesebben,most nincs rá időm.

szivesen várom a válaszokat,olyan is írhat akinek hasonló problémái vannak!:)

15/l

2009. júl. 7. 10:41
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szia! Mi történt azóta veled? Kivizsgáltak? Mi volt a probléma? Rendbe jöttél?
2010. jún. 1. 12:51
 12/12 anonim ***** válasza:
Na mi történt? :)
2019. márc. 9. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!