Lentről felfelé vagy fentről lefelé?
Figyelt kérdés
Pisilés után ki hogy törli? Olvastam sok helyen hogy fentről lefelé kell. De szerintem az nem jó.2012. jún. 23. 20:25
1/10 anonim válasza:
Szerinted miért nem? Tényleg érdekel.
2/10 anonim válasza:
na erre én is kíváncsi vagyok, hogy szerinted miért nem jó, ha nem hátrafelé törölsz?
3/10 anonim válasza:
1-es vagyok. Egyébként a lentről felfelét azért nem ajánlja az orvostudomány, mert a székletből származó bacik bekerülhetnek a hüvelybe.
4/10 anonim válasza:
Így van, a végbélnyílás környékén megtapadt bacikat rákenheted a hüvelynyílásodra, ha hátulról előre törlöd.
5/10 A kérdező kommentje:
Én lentről felfelé tanultam :S Szerintem azért nem jó mert úgy nem lehet rendesen kitörölni. Már próbáltam és nem nagyon sikerül.
2012. jún. 23. 20:55
6/10 anonim válasza:
Csak is fentről lefelé, és azért, mert széklet kerülhet a hüvelybe, ami nagyon durva fertőzésekhez vezet, felborítva a hüvely normál flóráját. És nem csak a hüvelybe, hanem a húgycsőbe is, ami akár vesegyulladáshoz is vezethet.
(szülésznő)
7/10 anonim válasza:
Egyik se.
Pisilés után nem húzogatom egyik irányba se, hanem csak finoman odanyomogatom a papírt, így itatom fel a nedvességet.
Székelés után egyértelműen hátra törlöm.
8/10 anonim válasza:
Elölről hátrafelé kell törölni, hogy a hüvelybe ne menjen kaki.
9/10 A kérdező kommentje:
És ha már rég kakiltam?
2012. jún. 24. 18:43
10/10 anonim válasza:
a végbélnyílásod környéke akkor is tele van bacikkal, kivéve, ha a bidédből nem víz, hanem fertőtlenítő jön és 10 másodperccel előtte használtad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!