Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » PCOS vagyok? Vagy csak hormonp...

PCOS vagyok? Vagy csak hormonproblémák?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lehet, hogy PCOS vagyok, ezért szeretném kikérni azok véleményét, akik hasonló cipőben járnak. (persze, majd orvoshoz is megyek azért).

-rendszertelen menstruáció

-magas tesztoszteronszint(3, 25)

-hajhullás, de más területeken erős szőrösödés

-acanthosis nigricans:hónalji hajlatokbana feketés elszíneződés

-könnyen hízok, nagyon nehezen fogyok(mikor elöször megjött a menzeszem 40 kgt híztam. azóta sikerült leadnom 22 kgt, de a maradék sehogysem akar lemenni pedig mér 1 éve próbálkozom)

-pattanások, zsíros bőr

-aluszékonyság

Ti mit gondoltok?Lehetséges lenne?Vagy csak szimplán hormonproblémák?

Amúgy 17 éves vagyok.

Előre is köszönöm

2012. jún. 23. 14:30
 1/4 anonim ***** válasza:
A PCO is hormonprobléma, úgyhogy olyanokat ne csinálj, hogy "csak hormonprobléma" és félvállról veszed. Csak labor alapján lehet megmondani, de az aluszékonyság miatt én valószínűbbnek tartom, hogy a pajzsmirigyeddel lehet gond. Kérj beutalót endokrinológiára.
2012. jún. 23. 14:37
 2/4 anonim ***** válasza:

PCO-nál erős alhasi fájdalmak vannak. (nekem az van)

Hormonzavarod lehet, ezt a nőgyógyász vérvétellel ki tudja deriteni, de ahogy előző hozzászóló is irta, pajzsmirigy gond is lehet. (és más is, feltétlen menj orvoshoz)

2012. jún. 23. 17:59
 3/4 anonim ***** válasza:

PCO-nál erős alhasi fájdalmak vannak. (nekem pco-m van)

Hormonzavarod lehet, ezt a nőgyógyász vérvétellel ki tudja deriteni, de ahogy előző hozzászóló is irta, pajzsmirigy gond is lehet. (és más is, feltétlen menj orvoshoz)

2012. jún. 23. 18:00
 4/4 anonim ***** válasza:
eléggé valószínű
2012. jún. 23. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!