Ugye ez nem valami táplálkozási zavar?
Figyelt kérdés
20 éves leszek. pár évvel ezelőtt beetettem magamat, hogy összeérnek combjaim, ezért fogynom kell (153 centihez voltam 45-46 kiló). elkezdtem egyre kevesebbet enni és akkor voltam "boldog" ha sikerült átvészelnem egy napot úgy, hogy nem ettem semmit. (voltam 39 kiló) aztán magamtól rájöttem hogy ez így nem jó. kb 1-1,5 éve kezdtem el bátrabban enni. keveset eszek, nem tudom hogy miért. néha benne van a fejemben az, hogy nem akarok elhízni, mégis szeretnék felszedni pár kilót... most vagyok 41-42.2012. jún. 22. 17:47
1/4 anonim válasza:
Hány centihez vagy most 41-42 kiló?
2/4 A kérdező kommentje:
153 :D
2012. jún. 22. 18:10
3/4 anonim válasza:
Első vagyok. Akkor pont jó a testalkatod! De ne is akarj fogyni! :) Minden elképzelhető jót kívánok Neked! :)
4/4 anonim válasza:
Anorexia nervóza a neve, és még mindig benne vagy, mert keveset eszel, nem akarsz hízni...
Egyél többet, sportolj, és akkor formád is lesz, bűntudat meg elmarad, hisz mozogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!