Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehet? Mit kaptam el...

Mitől lehet? Mit kaptam el tőle? --->folyt. Köv.

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel együtt vagyok nem mondanám még kapcsolatnak mert nemrég tart.Többször lefeküdtünk már, de most a legutóbbi alkalom után vmi bajom lett, volt már ilyen nem egyszer voltam is orvosnál, most is kezelem. Erős pisilési inger, fáj, ég, véres vizelet stb. Azt az orvos nem mondta el h mitől van. Azért hangsúlyoztam h többször voltunk együtt, mert az első pár aktus után nem volt semmi bajom, és pont az utolsónál, elképzelhető h ő mellettem volt vki mással és megfertőzött engem is, úgy h nem is vette észre, mert sok fertőzésnél van úgy h a férfiak csak hordozók és tünetmentesek.Azért teszem fel ezt a kérdést mert ugyan megbízok benne, de hát ki tudja alamuszi nyuszi nagyot ugrik. Elképzelhető h ez csak véletlen történt így?? Én nem tudom elképzelni akkor már az első alkalomkor el kellett volna kapnom.
2009. júl. 6. 19:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Butus,légyszi a googlebe írd be a VDRL-t,nemibetegségre vették le a vért,ha véletlenül pozitív lesz,akkor rúgd ki a pasit,vagy beszélgessetek el,mert ő is kezelésre szorul,s ne fertőzzön meg mást is!
2009. júl. 6. 19:54
 2/4 anonim ***** válasza:

folyásod van? olyan túrószerű? mer akkor valszeg gomba.

ha nem az, akkor hüvelygyulladás.

2009. júl. 6. 20:16
 3/4 A kérdező kommentje:
Nincs folyásom, én is csodálkoztam rajta mert általában szokott lenni ilyen esetekben.
2009. júl. 6. 21:28
 4/4 anonim ***** válasza:

"Erős pisilési inger, fáj, ég, véres vizelet"

Kérlek szépen, amid van azt úgy hívják, hogy "cystitis acuta", ezen név alapján tudsz google-ban okosodni! Ez bizony együtt jár a szexuális élettel! Nem feltétlenül kell megcsalásra gondolni!

Menj dokihoz! Akár ügyeletre is nyugodtan! Kapsz antibiotiukumot (ciprofloxacin a hatóanyag neve), a doki 99%-ban ezt irja fel, a gyógyszertárban kérd a legolcsóbbbat mindenképpen, mert akár 1000 Ft különbség is lehet egyes cégek termékei között!

Jobbulást kívánok!

A vizsgálat nem gáz, kell pisilni.. ha te esetleg úgy látod hogy nem véres, attól még lehet benne vér (szemmel nem látható - mikrohaematurianak hivják), esetleg lehet gennyes (akkor kapsz még egy gyógyszert). Megtapogatja a hasadat, megütögeti a vesédet, felirja a gyóyszert, és viszont látásra!

2009. júl. 6. 22:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!