Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Kaptam egy cipőt és nem...

Kaptam egy cipőt és nem tudom, hogy divat- e egyáltalán meg, hogy mivel állna jó? (folyt. Lent)

Figyelt kérdés

Kaptam egy ilyen cipőt: [link]

Divat ez még? Vagy már nem?

Ezzel a farmerrel jól mutatna:

[link]

Köszi a válaszokat!!

2009. aug. 2. 21:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
94%
Fogalmam sincs mi a divat, azt vedd fel ami neked tetszik ne azt amit minden második ember is hord.
2009. aug. 2. 22:02
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
38-as a labam ha neked esetleg nem kell...XD
2009. aug. 2. 22:07
 3/12 anonim válasza:
100%
nekem 37es xD addide nyugodtan:D
2009. aug. 2. 22:08
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól áll, és tetszik, ne érdekeljen, hogy mi a divat

21/L

2009. aug. 2. 22:11
 5/12 anonim ***** válasza:
62%
nekem is johet csak nem kekben
2009. aug. 2. 22:16
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek xD De ajándékot nem adhatok oda senkinek amúgy 38-as a lábam meg persze a cipőm is végül is nekem tetszik de kíváncsi voltam a véleményetekre.
2009. aug. 2. 22:28
 7/12 anonim ***** válasza:

Figyelj csak, engem sose érdekelt, mi az aktuális cipő-divat, mindig olyan cipőt hordok, amiben a lábam jól érzi magát, és ez az igazán fontos (van magas sarkúm és lapos sarkúm is, mondjuk nekem 35-ös a lábam, és mivel 24 éves vagyok, már nem fog változni). Szerintem te is eszerint dönts, ugyanis a lábad egész életedben kelleni fog, a jó, kényelmes cipőkben meghálálja a törődést, de a rossz cipőkkel tönkreteheted már fiatalon, nem éri meg.

Szóval ha úgy érzed, hogy ez a cipő neked kényelmes, és tetszik is, akkor hordd nyugodtan. :-)

2009. aug. 2. 22:44
 8/12 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon-nagyon tetszik, egész ősszel ezt hordanám, amíg az időjárás engedné! Én is valami ilyesmi stílusút keresek most.

És szerintem nagyon jól mutatna azzal a farmerrel, fiatalos, sportos, laza. Tetszik!

19/L

2009. aug. 2. 23:20
 9/12 anonim ***** válasza:

Divat!

Nyugodtan vedd fel,szerintem vagány,sportos,fiatalos és remélem kényelmes is :-)

2009. aug. 3. 00:14
 10/12 anonim ***** válasza:
divatos az tuti, és szerintem nagyon cuki, nekem nagyon tetszik :D én viszont inkább szoknyával hordanám. A nadrág amit linkeltél jó azzal is de akkor vmi sötétebb szinű legyen.
2009. aug. 3. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!