Tegnap jött meg először a havim, mára el is múlt. Lehet attól, hogy kb egy hete szexelünk a barátommal?
Szerencsére nem voltam terhes :) Legalábbis nem nő a hasam meg semmi, se hányinger se kívánósság. Szóval semmi gond nincs.
Barátommal meg már védekezünk is.
Én terhes vagyok, lassan a 3. hónapban. Nagyon gyenge lett a második csíkom, de még bizakodtam (kívánt baba) szóval elmentem dokihoz, és mondta, hogy bizony baba. Azóta sincs semmi tünetem és a pocim sem nő még. Ultrahangon mégis ott láttam, ahogy ficánkol, el sem hittem, hogy ott van, mert nem érzem.
Komolyan két csíkkal (mindegy milyen halvány, az már baba) nem mentél orvoshoz??? Tudod, hogy az a baba nem fog örökké olyan pici maradni?
Egyszer kibújik, bármilyen hihetetlen.
Ne áltasd magad, attól ,hogy te eldöntötted hogy nem vagy terhes, mert alig látszik a másik csík, attól még az leszel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!