Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Tegnap jött meg először a...

Tegnap jött meg először a havim, mára el is múlt. Lehet attól, hogy kb egy hete szexelünk a barátommal?

Figyelt kérdés
Ugye nem estem teherbe? Mert nem védekeztünk, mondván még nem mensturálok, nem eshetek teherbe. Ezek szerint mégis?
2012. jún. 21. 17:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/75 anonim ***** válasza:
szerintem ezt mar sose tudjuk meg, de van egy olyan erzesem, hogy ketcsikos lett, mert nagyon lapit.
2012. júl. 17. 21:16
 52/75 anonim ***** válasza:
vaagy megmondta és elvettek tőle mindent és elmentek az orvoshoz...remélem a vagy jött be
2012. júl. 17. 23:14
 53/75 A kérdező kommentje:

Szerencsére nem voltam terhes :) Legalábbis nem nő a hasam meg semmi, se hányinger se kívánósság. Szóval semmi gond nincs.

Barátommal meg már védekezünk is.

2012. júl. 22. 07:14
 54/75 anonim ***** válasza:
Az jó ha nem vagy terhes, de ilyen fiatalon még védekezéssel sem kellene szexelni!!!
2012. júl. 22. 08:05
 55/75 anonim ***** válasza:
Az orvos mit mondott? Vagy el sem mentél?! Persze, hogy nem nő a hasad, a terhesség első három hónapjában nem is nagyon szokott. A hányinger és a kívánósság sem jeleni meg mindenkinél, mint tünet. Ettől még simán lehetsz terhes!
2012. júl. 22. 08:20
 56/75 anonim ***** válasza:
A teszt mit mutat??? Az a mérvadó, nem a hányinger és társai. Nekem az első terhességemnél kb 20 hetes terhesen kezdett nőni a pocakom, ez félidő... Szóval vegyél egy tesztet párszáz forintért, és csináld meg. Ha két csík lesz, akkor terhes vagy, még ha nem is érzed. HA egy csíkos, akkor megnyugodhatsz.
2012. júl. 22. 09:38
 57/75 anonim ***** válasza:

Én terhes vagyok, lassan a 3. hónapban. Nagyon gyenge lett a második csíkom, de még bizakodtam (kívánt baba) szóval elmentem dokihoz, és mondta, hogy bizony baba. Azóta sincs semmi tünetem és a pocim sem nő még. Ultrahangon mégis ott láttam, ahogy ficánkol, el sem hittem, hogy ott van, mert nem érzem.

Komolyan két csíkkal (mindegy milyen halvány, az már baba) nem mentél orvoshoz??? Tudod, hogy az a baba nem fog örökké olyan pici maradni?

Egyszer kibújik, bármilyen hihetetlen.

Ne áltasd magad, attól ,hogy te eldöntötted hogy nem vagy terhes, mert alig látszik a másik csík, attól még az leszel...

2012. júl. 22. 09:39
 58/75 anonim ***** válasza:
ostoba felelotlen kis hulyegyerek vagy. aztan majd koppansz nagyot ha felidosen elkezded erezni a mocorgast, akkor majd mar nem vetetheted el. legszivesebben felpofoznalak, hogy eszhez terj. csinalj mar masik tesztet az eg aldjon meg!!!
2012. júl. 22. 09:52
 59/75 anonim ***** válasza:
Vérzésed volt az elmúlt időszakban?
2012. júl. 22. 09:57
 60/75 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs pénzünk másik tesztre, meg érezném ha terhes lennék. Nem vagyok. Orvosnál sem voltam, mert félek, hogy szólna anyunak.
2012. júl. 22. 16:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!