Tegnap jött meg először a havim, mára el is múlt. Lehet
attól, hogy kb egy hete szexelünk a barátommal?
tessék tesztet csinálni, beágyazódás (együttlét után kb 1 hét) okoz csekély vérzést.... az pedig, hogy a menstruáció előtt nem eshetsz teherbe hatalmas tévedés.. peteérésed menstruáció nélkül is lehet, ahogy fordítva is... azért érdekelne, hány éves vagy...
2012. jún. 22. 12:24
uristeeeeeeen!!!! hogy te mekkora ostoba buta krva vagy. a baratod keszitse a motyokajatat a bortonevekre, mert sokat fog husolni kiskoru megrontasaert. neked meg jo babazast.
2012. jún. 22. 12:34
13/75 A kérdező kommentje:
13 éves leszek. Sajnos lassan érek és még nem jött meg. De éretteb vok a koromnál. Tesztet kiadják nekem? Kell hozzá orvosi papír vagy csak úgy megveszem? Anyukám nem kel hozzá ugye? Nem akarom hogy tudja
Bemégy bármelyik drogériába és veszel egyet. Nem kell hozzá igazolvány. Arra viszont készülj fel, hogyha terhes vagy, az orvosnak hivatalból feljelentést kell tennie. Gyerekkorú vagy, így a törvény szerint a fiúd akkor is bűncselekményt követett el, ha te beleegyeztél. De most komolyan: 12 évesen nincs jobb dolgotok?
2012. jún. 22. 19:35
Tecoban, X-epil a legolcsóbb, két darab van benne. Nálunk legalábbis.
Sajnálom, hogy ilyen létezik. Én nem írok neked csúnyákat, szerintem elég nagy büntetés lesz neked az, ha most két csíkot látsz a teszten, mert akkor nagyon rossz idők jönnek :(
2012. jún. 22. 20:03
Hát nagyon szurkolok, hogy negatív legyen az a teszt!! Mindenképpen jelentkezz, hogy mi lett, és ha most megúszod, ezek után legyen kicsit több figyelmed a védekezésen...
2012. jún. 22. 20:26
Az szép o.o komolyan ennyire buta vagy?! Hát na mindegy.Azért írj hogy mivan veled.
2012. jún. 22. 20:50
azért is grat, mert menstruáció előtt.
és azért is, hogy 12 éves vagy.! -.-"
2012. jún. 23. 19:15
Hát ezt nem kellett volna..nem hordalak le, mert van elég bajod..olvasd el a tesztet hogy kell csinálni..a barátod mennyi idős?ird le mi volt a teszten!rögtön nézd meg ha kész mert egy óra múlva már halványan látszik a 2.csik, ún. szellemcsík,ha terhes vagy rögtön szólj a szüleidnek!!És fejezd be az össze-vissza d.gást és élj normális gyermek életet!Csak gratulálni tudok...
2012. jún. 23. 20:49
20/75 A kérdező kommentje:
Pasim 16 éves azt mondta nem válalja velem a gyereket pedig én szeretném megtartani. Nem csináltam még tesztet mert kis városban élünk ahol mindenennek híre megy de ma úgy is a szomszéd városba megyünk bulizni és akkor reggel ott veszek egy tesztet. Remélem nincs baba mert anyuéknak nem akarom elmondani hogy a párommal szexuális életet élünk.
És okosabb leszek, tegnap már figyeltünk is rá hogy a barátom időben kivegye. Nem kockáztatok egy gyereket.
Kapcsolódó kérdések: