Rákszűrésnél mondta az orvosom hogy valami fehér folt van a méhszájon, aggódok nagyon!?
Figyelt kérdés
Nem mondott semmi konkrétat,csak megjegyezte.Pont akkor volt peteérésem,és elég sűrű nyákom is volt,azzal bíztatom magam hátha az,vagy elnézett valamit.Iszonyatosan be vagyok sza.rva hogy rossz lesz az eredmény,beteg vagyok,műteni kell,meghalok,nagyon-nagyon félek :( volt valakinél hasonló?2012. jún. 21. 12:47
1/7 anonim válasza:
Amíg nincs eredmény, felesleges parázni. Akkor pánikolj, ha + lesz az eredmény. Meghalni nem fogsz, mert ha van is valami, azt időben észrevették.
2/7 A kérdező kommentje:
Gondolod????
Tudom persze,hogy nem érdemes,mégis nagyon félek.25 éves vagyok,1 éves a gyerekem,sosem volt semmiféle nőgyógyászati panaszom...
2012. jún. 21. 14:02
3/7 anonim válasza:
Ez ha jól értem leukoplakia, ami annyit tesz, hogy fehér folt, ez vagy gyulladásos vagy rákmegelőző állapotnak tekinthető.
Konkrétan mi áll a zárón?
4/7 A kérdező kommentje:
Semmi,csak levette a kenetet,majd két hét múlva kell telefonálnom az eredményért!
2012. jún. 21. 15:53
5/7 A kérdező kommentje:
Még semmi konkrétot nem mondott,éppen ezért is vagyok kétségbeesve.
2012. jún. 21. 15:56
6/7 anonim válasza:
Ne félj,nekem is volt,csúnya gyulladás,kikezelte,utánna levette a rákszürést újra,és az teljesen jó volt!Nyugi:-)))Ecseteléssel tudják kezelni,nekem 3 alkalom kellett hozzá.
7/7 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!
És neked milyen lett a citológia eredményed?
Olvastam hogy lehet gyulladás,de neked volt valami tüneted?Mert nekem az égvilágon semmi!
2012. jún. 21. 19:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!