Szájban megjelenő fehér folt?
Szerintem aphtád van. Nekem egyszer az egész szájüregemben volt. Szívószállal táplálkoztam... (Tényleg csak levest tudtam inni)
A Chlorhexamed nevű szájöblögető szer elmulasztotta 2-3 nap alatt.
Köszönöm!
Igen azt sajnos tudom, hogy nem lehet végelegesen kiírtani, csak valami, amitől nem fáj ennyire:S
Az alsó ajkam mögött belül egyből.ha rágok dörzsöli a fogam és mégroszabb:S
tutira afta!
nekem is szokott lenni, sajna :S
okozhatja fogkő, hajlam, vmi szennyeződés ami bekerült a szádba vagy fogápolás hiánya is!
ezeket a doki mondta nekem, miert amikor már 3 jött k iegyszerre nagyon elviselhetetlen volt és elmentem orvoshoz.
sztem ha te is elmész, akkor ír rá fel gyógyszert(én kliont kaptam) valamint ecsetelőt, amitől gyorsabb lesz a lefolyása.
személyes tapasztalat: nekem pl a mosatlan gyümölcstől is kijön, vagy ha véletlenül nem mosok fogat... amúgy szájvíz használata nagyon jót tesz! ja és ha aftád van, és elmúlik, akkor fertőtlenítsd vagy cseréld ki a fogkefét(fertőtlenítés: forróvízbe beáztatod...meg azt hiszem kálium permanganátba is kell de ebben nem vok biztos)
mindenképpen kezeld, mert egyre jobban fog fájni! amúgy ha nem mész dokihoz, gyógyszertárba is szívesen segítenek;)
nah jobbulást, szia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!