Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen problémák adódhatnak...

Milyen problémák adódhatnak akkor, ha a Douglas üregben van egy kevés folyadék?

Figyelt kérdés

Jó napot!/Heló!

Tudom, nem Vagytok orvosok, csak szeretnék némi infót, ha netán valaki tudna válaszolni a kérdéseimre, annak örülnék!

Tőszavakban itt a lényeg:

Egyik nap mentőt akartak rám hívni, mert olyan rosszul lettem.

Wc-zni próbáltam, mikor elkezdett élesen fájni az egész alhasam, a végén már a vérnyomásom is leesett. Moccanni se bírtam a fájdalomtól egy darabig.

Terhességi tesztem negatív lett.

A beleimmel sincs valami rendben, a végbelemnél olykor fájdalmat érzek.

Ezek a poanaszok mind együtt járnak mondjuk egy méhen kívüli terhességnél? (remélem ez nem az)

Vagy a bélpanaszokhoz nincs köze a Douglasban lévő kevés folyadéknak?

Történt már valakivel hasonló?

A válaszokat köszönöm!

2012. jún. 21. 10:35
 1/7 anonim ***** válasza:

Ki kéne deríteni, hogy a folyadék honnan jött. Nem mindegy, hogy gyulladásos izzadmány, vér esetleg béltartalom. Nem voltál kórházban? Mert ilyen tünetekkel nem ártana egy kivizsgálás, UH pl.

Tessék orvoshoz menni!

2012. jún. 21. 10:44
 2/7 A kérdező kommentje:

Kórházban még nem voltam, Uh-ot már csináltak, onnan derült ki a folyadék jelenléte.

Egyelőre ott tartunk, hogy amint megkapom a vérképet, irány a nőgyógyász, és valószínű, hogy proktológiára is mehetek.

2012. jún. 21. 12:19
 3/7 anonim ***** válasza:
mindenképp punkciót kell végezni, és megállapítani, hogy milyen folyadék az, abból kiderül,hogy mi lehet a probléma.. méhen kívülit általában nehezen veszik észre, de amiatt nem időszakosan jönne a fájdalom... én valamilyen vastagél eredetű dologra gyanakszom az elmondottak szerint, de a dokik rá kell jöjjenek.. remélem minden rendben lesz
2012. jún. 22. 12:47
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat! :)

Én is úgy gondolom, hogy vastagbél problémám lehet, mert az elmúlt időszakban is olyan jelek jöttek le, miszerint azzal lehet a probléma. Csak annyit remélek, hogy gyógyszerekkel kezelhető, nemsokára többet tudok meg.

Még egyszer köszönöm! :)

2012. júl. 11. 11:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Mi volt ?
2014. aug. 5. 20:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Már meggyógyult?
2014. aug. 5. 20:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen bajom. Szerencsére nem volt rendelés, mikor mentem, így nem kerültem be az egészségügybe. Áteresztő bél, erre magamtól jöttem rá. Életmódot váltottam. Multivitamin, C vitamin, ásványi anyagok, Cal-mag, D vitamin. Glutén teljes elhagyása, legjobb a paleo étrend. Pár nap múlva már nem fognak folyadékot találni. Nálam pár hónap múlva az összes probléma megszűnt. Az orvos mindenféle gyógyszereket ad, esetleg műtét. Én nem bíznám rá magam.
2016. ápr. 8. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!