Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ki sebesedett a mellem mitől...

Ki sebesedett a mellem mitől lehet?

Figyelt kérdés
16 eves vagyok :) es a mell bimbom kisebesedett es fáj , csak rendes valaszolokat koszi :)

2012. jún. 20. 21:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
kidörzsölte a ruha, és az izzadtság is kicsípte. testápolóval, vagy neogranormonnal kend be, 2-3 nap és elmúlik.
2012. jún. 20. 21:20
 2/13 anonim ***** válasza:
Nekem sajnos ez rendszeres nyáron a fürdőrucitól. Neogranormon-t vagy Bepanthen-t kenj rá és tényleg 2-3 nap alatt helyre jön.
2012. jún. 20. 21:47
 3/13 anonim ***** válasza:
Mutasd meg bőrgyógyásznak.
2012. jún. 21. 06:27
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem kell bőrgyógyász, semmi baja. Főleg, ha ruha dörzsölte ki.
2012. jún. 21. 07:36
 5/13 A kérdező kommentje:

Evvel igy vagyok én is... szintén 16 éves vagyok de már lassan egy hónapja kivan sebesedve és néha fáj főleg ha hozza tapad a melltartóhoz és háth eleg nehez ugy levenni a melltartót h. ne repedjen meg a bőröm... :( :(

Anyukámnak meg nem merek szólni... Mert mink nem nagyon szokunk beszelni ilyen dolgokrol.. szoval én sem tom mi tévő legyek.. tettem rá már sok fajta krémet is :P

2012. aug. 16. 18:32
 6/13 A kérdező kommentje:

Am bőrgyógyaszhoz nem akarok menni :P

De amugy akkor kezdett kisebededni mikor vettem egy uj melltartot lehet h. attol? :/

2012. aug. 16. 18:34
 7/13 A kérdező kommentje:

Nem a ruha dörzsölte ki..

Voltam orvosnál vele és háth kaptam rá antibiotikumot :P

Vagy herpesz vagy pedig impentigo (ótvar ):P elég fertőző beetegség de főleg csak gyerekeknél fordul elő, de én még is talalkoztam vele...

2012. aug. 18. 22:14
 8/13 anonim ***** válasza:
A 3. vagyok. Mondtam, hogy menj bőrgyógyászhoz. Sokan hülyének néznek, ha valakinek azt írom, hogy menjen orvoshoz. Csak arra senki nem gondol, hogy látatlanban nem lehet diagnosztizálni, és óriási felelőtlenség is. Attól, hogy valakinek ugyanolyan tünettel nincs semmi baja, másnak még lehet, hiszen több betegségnek lehetnek egyforma tünetei. Mindenkinek másképp működik a szervezete. Kedves Kérdező! Gyógyulj meg minél hamarabb! :) Minden elképzelhető jót kívánok Neked!!! :)
2012. aug. 19. 06:52
 9/13 A kérdező kommentje:

Köszi :) Háth nem éppen bőr orvosnál voltam csak a gyerek orvosnal azt is csak inkabb ilyen gyerek ügyeletes orvos vagy mi magyarul nem tom mi az ( detská pohovost) :P

És az orvos is csak nézett mert maga semm tudta eldönteni hogy az herpesz vagy pedig impetigo :P Kaptam rá ilyen fehér kence ficét aminek elég rossz illata van :P De remélhetőleg rendbe jövök már :)

2012. aug. 20. 09:53
 10/13 anonim válasza:
ha nyalogatják az helyrerántja :D
2012. aug. 20. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!