Ki sebesedett a mellem mitől lehet?
Evvel igy vagyok én is... szintén 16 éves vagyok de már lassan egy hónapja kivan sebesedve és néha fáj főleg ha hozza tapad a melltartóhoz és háth eleg nehez ugy levenni a melltartót h. ne repedjen meg a bőröm... :( :(
Anyukámnak meg nem merek szólni... Mert mink nem nagyon szokunk beszelni ilyen dolgokrol.. szoval én sem tom mi tévő legyek.. tettem rá már sok fajta krémet is :P
Am bőrgyógyaszhoz nem akarok menni :P
De amugy akkor kezdett kisebededni mikor vettem egy uj melltartot lehet h. attol? :/
Nem a ruha dörzsölte ki..
Voltam orvosnál vele és háth kaptam rá antibiotikumot :P
Vagy herpesz vagy pedig impentigo (ótvar ):P elég fertőző beetegség de főleg csak gyerekeknél fordul elő, de én még is talalkoztam vele...
Köszi :) Háth nem éppen bőr orvosnál voltam csak a gyerek orvosnal azt is csak inkabb ilyen gyerek ügyeletes orvos vagy mi magyarul nem tom mi az ( detská pohovost) :P
És az orvos is csak nézett mert maga semm tudta eldönteni hogy az herpesz vagy pedig impetigo :P Kaptam rá ilyen fehér kence ficét aminek elég rossz illata van :P De remélhetőleg rendbe jövök már :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!