Tábor alatt menzesz?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy eddig mindig 36 napos volt a ciklusom, viszont májusban csak 29. Viszont most megint megjött, így nem tudom eldönteni, hogy júniusban kb. mikor jön meg. Elvileg (a 36 napos ciklus szerint) pont arra az egy hétre jönne meg, viszont most ez a 29 napos májusi ciklus bekavart, tehát nem tudok dönteni. Mit csináljak, mert ez egy balatoni tábor lesz, és elég gáz lenne a nem fürödhetnék? :/2012. jún. 20. 16:14
1/5 anonim válasza:
Ha épp akkor fogsz menstruálni, tamponnal fürödhetsz, de maximum egy órát lehetsz vízben, Ha kijössz, vedd ki a tampont, töröld meg a puncidat intim törlőkendővel és ha újra fürödni akarsz, új tampont tegyél be!
2/5 A kérdező kommentje:
Egy órát? Ne...
Meg kicsit sem néznének hülyének az osztálytársaim, hogy óránként mászkálok be a wc-be, táskával... ˇˇ Na, mindgey, azért köszönöm a választ!
2012. jún. 20. 16:26
3/5 anonim válasza:
Én inkább járkálok óránként a wc-be, minthogy abszolút ne is fürödjek!
4/5 anonim válasza:
Muszáj óránként tampont cserélni, ha fürödni akarsz, különben fertőzéseket kaphatsz! Szóval vagy óránként cserélsz tampont, vagy ki kell hagynod a fürdést. Egyébként lesz ott más lány is biztos, aki menstruál. Első voltam.
5/5 anonim válasza:
hallod, ugyanez a helyzetem..:D nekemis tábor alatt fog pont megjönni:/ és fiúkkal fogok menni, szóval egyedül kell cserélgetnem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!