Menzesz után 4-5 nappal ez normális?
Figyelt kérdés
Kb 5 napja hogy vége lett a menzeszemnek, és azóta nem kifejezetten erős színű, és nem sok nagy mennyiségű barna folyásom van.. és elég kellemetlen a szaga.. Ez normális?, El fog múlni?2012. jún. 19. 23:34
1/5 anonim válasza:
Ha kellemetlen a szaga, az nem normális. Mindenképpen orvoshoz kell menned!
2/5 A kérdező kommentje:
a nővérem azt mondta vele is volt már ez és elmúlt, azért nem fordultam eddig orvoshoz.. soha nem voltam még nőgyógyásznál.. és anyának sem mondtam még el ezt
2012. jún. 20. 11:19
3/5 anonim válasza:
Első vagyok. Pedig jó lenne, ha elmennél, mert csak az orvos tud biztosat mondani. Ha elhanyagolod, vagy otthon kísérletezel és félrekezeled magad, akkor sokkal nagyobb bajt csinálhatsz.
4/5 A kérdező kommentje:
nem kezeltem magam semmivel, csak elviselem.. de akkor nem fog elmúlni magától ..:S
2012. jún. 20. 11:53
5/5 anonim válasza:
Sajnos nem fog elmúlni. Az eddigi válaszok írója vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!