Hogy a fenébe fog bele menni a hüvelyembe egy fiú 14-15 centis farka ha már a tampon felhelyezésétől is sikítok?
Ez a történet nagyon hasonlít az enyémre, úgyhogy megértelek.
Az első pár alkalommal nekem is nagyon fájt, sokszor inkább ki is vettem a tampont, mert ahogy feltettem még mindig éreztem, hogy ott van, kellemetlen volt, pedig próbáltam feljebb tolni, lejjebb húzni, megigazítani, de ugyanúgy kellemetlen maradt. Na kihúzni még fájdalmasabb volt, hiszen nem volt vele. Rengeteg tampont elpazaroltam így, de valahogy bele kellett jönnöm.
Aztán a sikertelenségek után hanyagoltam a témát egy kicsit, kb. 2 hónapig nem próbálkoztam. Aztán egyszer, hirtelen ötlettől vezérelve a mensim 1. napján, amikor a legerősebb a vérzésem ismét kipróbáltam, hátha sikerül. És sikerült, fájdalommentesen sikerült felhelyeznem a mini tampont. Hihetetlen jó érzés volt.
Azt gondolom, azért sikerült, mert előtte, időnként, amikor maszturbáltam megujjaztam magam, 'feltérképeztem' a helyet, hogy mégis hogy van ez, hogy van a hüvely útja (mert nem egyenes, van benne egy pici ív) stb. És így már sikerült felhelyeznem.
Ja, és nekem félig guggolós pózba sikerült felhelyeznem (mint amikor máshol pisilsz és nem ülsz le a wc-re). :D
17/L
amikor én először tampont használtam,nekem is fájt.ha rosszul helyezed fel,akkor fáj.amikor felrakod,rossz irányba nyomod.ilyenkor próbáld kicsit igazítani,hogy inkább kicsit jobbra,vagy balra menjen,mikor hogy.nekem sikerült,azóta is tampont használok,és imádom:)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!