Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mitől lehet a barna folyásom?

Mitől lehet a barna folyásom?

Figyelt kérdés
Huhhh... nagyon beparáztam, úgyhogy légyszi segítsetek... Mikor először lefeküdtem a pasimmal 2 gumit használtunk. Aztán megjött a mensim (úgy zajlott ahogy szokott), és mikor elmúlt megint lefeküdtünk a párommal (1 gumival), aztán egy pár nappal később barna folyásom volt... már régebben is volt ilyen, közvetlenül mensi után (2 napig max.), ez most kicsit másabb volt, mint régen, mert ez sötétebb és hígabb volt a réginél... Félek, de egyenlőre nem akarok orvoshoz menni. Segítsetek!!!
2009. júl. 6. 00:39
 1/4 anonim ***** válasza:

2gumit húzott fel? :D Jó ég..

amúgy ha arra gondolsz,terhes nem lehetsz :)

2009. júl. 6. 01:13
 2/4 anonim válasza:
100%
Hát.. lehet peteérés, felfázás, fertőzés
2009. júl. 6. 02:03
 3/4 anonim válasza:
Az csak vér valószínüleg, azért barna, mert tovább tart, még leér. Biztos maradt egy kicsi még, ami nem lökődött le. Pár nap alatt elmúlik.
2009. júl. 6. 07:31
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek... szerencsére tényleg elmúlt... "csak" két napig tartott...

(De am. azt elfelejtettem a kérdés alá írni, hogy mikor lefekszünk a barátommal akkor először nincs gumi... szal. az első 4-5 "húzás" gumi nélkül van... és azt olvastam vhol, hogy magömlés előtt is lehet sperma a fiú péniszén.) Szal. rem. nem volt rajta semmi... :/

2009. júl. 6. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!