Van olyan felnőtt nő itt, akinek még mindig iszonyatos görcsei vannak menzesz alatt?
22 éves vagy, 11 éve menstruálok. A kezdetektől elviselhetetlen görcseim vannak. Az általános az egész napos fekvés az első napomon, magzati pózban, begyógyszerezve, hányinger, semmi evés, ivás is alig, de volt már ájulásra és hányásra is példa.
A fájdalomcsillapítókat félévente váltogattuk, mert olyan mennyiségben kellett bevennem őket, hogy "immunis" lett rá a szervezetem.
Végül a nőgyógyászom megállapította, hogy a koromhoz képest fejletlen a méhem, ez okozza a problémát, de nincs semmi gond. Elkezdtem fogamzásgátlót szedni, amivel annyit értem el, hogy már 1-2 szem fájdalomcsillapító is elég az első napomra, nem kell egy fél levéllel. 2 éve szedem, mostanában jönnek elő megint ezek a durvább görcsök. A dokim azt mondta a tabletta segít átvészelni, amíg ki nem fejlődik a méhem, de nem úgy néz ki, hogy ez valaha is befog következni.
Volt valakinél hasonló? Mi történt?
Hát, 22 éves korodra már ki kellett volna fejlődnie.
Nekem tesóm nagyon görcsölős. Ő az utolsó pár hónapban szedi a Schlüsser sót és azóta alig fáj neki, valamint a mensi előtti idegbaj is alábbhagyott. [link]
Már bocs, de tabletta mellett pont, hogy nem fejlődik a méh. Nem egy olyat olvastam már, hogy vki elkezdett fiatalon tabit szedni, aztán az orvos 20 évesen mondta neki, hogy ha akar gyereket, akkor nem ártana abbahagyni, mert kicsi a méhe.
Egyébként lehet pl. endometriózis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!