Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mind két mellemben csomó van....

Mind két mellemben csomó van. Mi ez?

Figyelt kérdés
Van amikor megduzzad kicsit és van amikor "normális" méretű benne a csomó. Mi lehet ez?
2009. júl. 5. 22:04
 1/7 A kérdező kommentje:
Ezek csak tejmirigyek vagy mi? Nektek van benne ilyen?
2009. júl. 5. 22:08
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Vesd össze a menzesz idejével. Ha akkoriban észleled, amikor közeledik vagy éppen megvan, akkor természetes.

Minden más esetben nőgyógyásznak mutasd meg!

2009. júl. 5. 22:19
 3/7 anonim ***** válasza:
68%
Jó lenne tudni hány éves vagy, de felteszem fiatal. Tehát a mellekben mindig vannak csomók, és nagyon sok minden hatására változnak. Amit mindig érezhetsz, hogy menstruáció előtt feszesek lesznek a melleid, és a csomók is megnőnek, ezek a tejmirigyek. Azután lehetnek a mellben ciszták, azok sem veszélyesek, de felügyelet alatt kell tartani őket. És sajnos lehetnek a mellben daganatok, azok sem mindig veszélyesek, de ezeket okvetlenül először ki kell vizsgáltatni. Tehát, ha nem menstruáció előtt, vagy peteérés időszakában vagy, amikor úgy érzed, hogy megduzzadnak a csomók, azonkivül nem vagy megfázva, vagy nincs semmilyen gyulladásod, amikor a nyirokcsomók megduzzadhatnak, nem szedsz semmiféle gyógyszert, aminek ilyen mellékhatása ismert, akkor lehet cisztád, vagy valóban daganatod. Hogy megbizonyosodj, tapintsd ki a csomót pár napon keresztül, hogy megismerd, de ne nyomogasd. Azután kérj gyógyszertárban gyulladáscsökkentőt, és szedd be. Amennyiben 2-3 nap után a csomó elkezd változni (megkeményedik, összehúzódik), az valószinüleg ciszta, ha nem változik, akkor a másik eset. Mindkét esetben azt ajánlom menj orvoshoz, és nem kell neki okvetlenül beszámolni a házi módszeredről.
2009. júl. 5. 22:20
 4/7 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok. Már régebben észrevettem de csak egyszer volt megduzzadva és bár nem emlékszek pontosan de azt hiszem hogy akkor megvolt vagy nem sokkal azután jött meg de azóta is benne van a csomó de kisebb. Azóta nem dagadt meg. De a válaszokat nagyon köszönöm :)
2009. júl. 5. 22:35
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
A korai szex következménye.
2009. júl. 6. 15:17
 6/7 anonim ***** válasza:

15:17-nek:

Ezt hívják tömény ostobaságnak, ráadásul rosszindulatú.

2009. júl. 6. 20:21
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát nem hinném hogy a korai szex következménye :S Ez hülyeség. Akkor minden 15 éves vagy fiatalabb csajnak fájna a melle? Én csak szerettem volna megkérdezni hogy mitől lehet de inkább az ilyen válaszoktól kíméljetek
2009. júl. 9. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!