Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Már több mint 2 hete késik,...

Már több mint 2 hete késik, mit csináljak?

Figyelt kérdés
2 éve menstruálok, rendszertelen de ennyit még sosem késett. Már fürödtem forró vizbe hátha megjön de nem...a mellem már jópár napja feszül és a hasam is enyhén görcsölget... :/ 1 hét mulva indulunk nyaralni és nem szeretném ha ott lenne meg... Van valami ötletetek mit csináljak még? 14L

2012. jún. 18. 22:30
 1/5 anonim ***** válasza:
Használj tampont és nogyogyasz ad egy kapszulat ami azon belül még aznap meghozza csak én pórul jártam mert 11napig volt meg
2012. jún. 18. 22:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem fogok nőgyógyászhoz menni amig nem muszály... :/ de azért köszi! :)
2012. jún. 18. 23:13
 3/5 anonim ***** válasza:
Pedig ha már rendszeres volt a menstruációd, akkor más megoldás nincs, csak a nőgyógyász, hiszen csak ő tudja megállapítani, hogy van-e valami baj, és ha igen, akkor mi!
2012. jún. 19. 06:53
 4/5 anonim ***** válasza:
pedig most muszáj menni , ha pesten laksz gyere énnhozzám mert én is nőgyógyász vagyok , nemrég végeztem és nő és persze ha mégsem mész vele sehova akkor a tampont elletve még jobbat az intim kúpot használ , próbáltad már valamelyiket ??
2012. jún. 20. 16:19
 5/5 A kérdező kommentje:
Tegnap megjött!köszi azért! :)
2012. jún. 21. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!