Az első menstruáció megjövetele függhet attól hogy anyukámnak mikor jött meg?
Figyelt kérdés
már fél éve fehérfolyásom van és a mellem nő, a hónaljam már elkezdett szőrösödni és odalenn is szőrös vagyok.2012. jún. 18. 12:50
1/9 anonim válasza:
Nekem 12 évesen jött meg, anyukámnak pedig 14 éves korában.
Szerintem nem függ ettől, ha készen áll rá a szervezeted, úgyis megjön. :)
De ne várd annyira, hidd el, nem olyan élvezetes dolog... :)
2/9 A kérdező kommentje:
igen de az osztályból már mindenkinek megjött,én most leszek 14 éves és félek ,mert már izgattam a csiklómat,és olyan folyadék jött ki belőle.Félek hogy ez miatt nem fog megjönni.
2012. jún. 18. 12:54
3/9 anonim válasza:
Ne aggódj, az nem befolyásolja a menstruációt, hogy izgattad a csiklódat! :)
4/9 anonim válasza:
Anyukámnak 11, nekem 13 évesen fog megjönni. Neked is meg fog jönni, nyugi:)
5/9 anonim válasza:
a családban lévő nőktől függ. tehát ha a legtöbb nőnek pl 13 évesen jött meg akk neked is akkor jön meg feltehetőleg. de ez mindenkinél méshogy alakul am én is így voltam szóval ne görcsölj rá
6/9 anonim válasza:
Először én is azt hittem hogy ez igaz :) de nem mert anyumnak pl.: 12 évesen jött meg,nekem meg 13 ;)
7/9 anonim válasza:
Minden családban más, nekem például ugyan akkor jött meg mikor anyumnak! (13)
Elvileg az is összefügghet, hogy azonnal rendszeres , avagy késni szokott! Megjegyzem nem minden esetben csak találkoztam ilyennel én is ! :)
8/9 A kérdező kommentje:
de az befolyasolja hogy az elso menszesz elott csiklobol elmentem?
2012. júl. 21. 20:26
9/9 anonim válasza:
Nem befolyásolja az sem a menstruációd, hogy csikló orgazmusod volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!