Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Megtörténhet, hogy egy rákos...

Megtörténhet, hogy egy rákos tumort fibroadenómának néztek az ultrahangon és az áttéttől megnagyobbodott, mell melletti nyirokcsomót simán gyulladt nyirokcsomónak?

Figyelt kérdés
2012. jún. 17. 20:57
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Majd írd meg légyszi, hogy mi volt a vizsgálaton!
2013. máj. 15. 11:00
 12/13 anonim ***** válasza:

Én 22 éves vagyok, tavaly májusban vettem észre a nyirokcsomókat a hónaljamnál és akkor voltam uh-n és mondta a doktornő, hogy fibroadenómám is van, 1 darab. Sosem szedtem fogamzásgátlót és a családomban már volt mellrákos, ráadásul szegény még 3O sem volt amikor megbetegedett, ezért szeretnék gyakrabban vizsgálatokra járni, de olyan nehéz egy biopsziát 'kicsikarni' az orvosokból..úgyhogy marad az uh.

Majd megyek, csak most a méhemmel is gondok vannak és arra kell a pénz sajnos. :(

2013. máj. 15. 11:03
 13/13 anonim ***** válasza:
Tudom, tényleg nagyon nehéz kérni a biopsziát, de azért bízom benne, hogy tudják az orvosok mit csinálnak.. nekem elég szimpi volt a doki, akinél voltam. Remélem már csak látni az UH-on tényleg, hogy laza szerkezetű a csomó a mellben és abból tényleg lehet következtetni, hogy jóindulatú és ezért nem csinálnak biopsziát. Mekkora fibroadenómát találtak a melledben? A nyirokcsomó mekkora volt? A rokonodnál időben észrevették?
2013. máj. 16. 09:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!