Most mégis mi lehet?
Pár órája mikor wc-n voltam, ilyen barnás dolgot töröltem ki magamból, mint,ha alvadt vér volna... Kíváncsiságból magamba nyúltam, picit véres lettem...
A vízeletem nem volt véres, így nem hiszem,hogy menstruálok.. Hónap elején kellett volna megjönnie, voltam dokinál is mondta, hogy semmi gond.. Mivel alapból rendszertelen és kb csak fél éve állt be, mondta, lehet, hogy most kihagy egy hónapot, az pedig nem probléma, előfordulhat..Most meg már tiszta ideg vagyok, mert azóta voltam wc-n felnyúltam és véres lett a kezem.. de a vizeletem nem volt az, azóta a hasam is fáj, de nem tudom, hogy attól,mert megfogok jönni vagy, mert ideges vagyok, hogy most megjön-e...
20 L
Ui. Nem éltem eddíg nemi életet, tehát ilyen jellegű dolgok kizárva
Lehet, hogy még nincs annyi mennyiség ami kifolyna, csupán megmarad a hüvely falán. (Tudod a pecsételés is elkezdődik valahogy)
Egy jó tanács: ne nyúlkálj magadba, mert még felsérted a hüvely falát vagy összeszedsz valamit. Pláne ne ilyen gyakran.
Értem, köszönöm szépen :)
Mielőtt nyúlkálok, kezet mosok azért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!