Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Műteni fognak, s mondták,...

Műteni fognak, s mondták, hogy katéterre is szükség lesz. Azt a nővér vagy az orvos helyezi fel, nagyon fáj, hogyan csinálják?

Figyelt kérdés
2012. jún. 17. 16:08
 1/10 anonim ***** válasza:
A nővér. Nem halsz bele de maradandó lesz.
2012. jún. 17. 16:11
 2/10 A kérdező kommentje:
De ott mindenki előtt a szobában helyezik fel, vagy át kell menni egy kis vizsgálóba?
2012. jún. 17. 16:14
 3/10 anonim ***** válasza:
feldugnak egy gumicsövet a húgycsöveden keresztül egészen a hólyagig. attól ne ijedj meg, ha a kivételt követően nem fogod tudni jól tartani a vizeletet, mert kiitatódnak a katéterhasználat alatt a záróizmok, és kell egy kis idő míg visszaáll minden a normálisra.
2012. jún. 17. 16:14
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem fáj, és a nővér helyezi fel.
2012. jún. 17. 16:16
 5/10 anonim ***** válasza:
40%
Csak a nőknek helyezheti fel nővér a katétert. Férfiaknak orvos!
2012. jún. 17. 16:17
 6/10 anonim ***** válasza:
Én férfi vagyok és nekem is nővér tette fel.
2012. jún. 17. 16:18
 7/10 anonim ***** válasza:
Engem kétszer császároztak, mindkétszer a nővér dugta be a katétert, a műtőben, semmi különös nem volt, utána sem. Ne aggódj emiatt.
2012. jún. 17. 16:20
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha műteni fognak, akkor jó eséllyel semmit se fogsz észrevenni a dologból, mert közvetlenül az altatás után szokták betenni (általában az altatóorvos teszi be), amire felébredsz, addigra pedig benned lesz.

(Legalábbis mifelénk így csinálják)

2012. jún. 17. 19:00
 9/10 anonim ***** válasza:
Engem érzéstelenítettek gerincbe kapott injekcióval térdműtét miatt és katétert kellett alkalmazni. Férfi vagyok és csak az orvos tehette be, de a nővér kihúzhatja ha már nincs rá szükség. Őszinte leszek, nekem nagyon fájt, nőknek nyilván nem, mert jóval rövidebb a húgycsövük mint a férfiaknak. Ne ess pánikba ha esetleg véreset pisilsz, ez azért vanm mert felsértette a húgycsöved a katéter. 1-2 napig nehéz volt pisilnem szinte alig tudtam a fájdalom miatt. 3. napon már kezdett javulni tudtam folyamatosan, mert már enyhült a pisilés közbeni fájdalom. Ha 5 nap után sem javul meg szerintem menj el urulógushoz. Remélem neked nem fog fájni annyira mint nekem. :)
2012. jún. 25. 19:29
 10/10 anonim ***** válasza:
Hogy hogy nőknek csak nővér csinálhatja, férfiaknak meg csak orvos? Már miért??
2012. szept. 30. 05:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!