Szeretnék áttérni a tamponra, de lenne egy kérdésem! Ha 3cseppes betéttel kibírok 4-5órát, akkor mini tampon meddig bírja kb?
szia mini tampont csak akkor használj ha nem sok a vérzésed mert különben nagyon rossz lesz mert hamar átázik
én is a kezdetekkor minit használtam és nem tudtam eldönteni h rosszul raktam fel vagy mi van kb egy órát sem bírt ki és mindenem elázott
én minit használok plusz 1 vékony betétet és akkor mikor van már rajt 1 kis folt vagy a cérna olyan tudod hogy cserélned kell elsö pár nap 3-4 óránként utána már 5-6-7 vagy akár 8 mert az a maximum idő!!!!
sok sikert:)
Amikor a legerősebb a vérzésed, akkor ne használj minit, mert el fogsz ázni, inkább normált, vagy nagyobbat. Ha már kezd elmúlni, akkor válts minire.
Addig legyen benned egy, amíg meg nem duzzad annyira, hogy könnyű legyen kihúzni.
3 4 orat kibir :D
de erzed azt te is !!!
mert mikor tele van ugy csuszna kifele :P
szoval eszrelehet venni hgoy mikor kell kicserelned :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!