Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Szeretnék áttérni a tamponra,...

Szeretnék áttérni a tamponra, de lenne egy kérdésem! Ha 3cseppes betéttel kibírok 4-5órát, akkor mini tampon meddig bírja kb?

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm a válaszokat!:) 14/L
2009. júl. 4. 20:07
 1/8 anonim ***** válasza:

szia mini tampont csak akkor használj ha nem sok a vérzésed mert különben nagyon rossz lesz mert hamar átázik

én is a kezdetekkor minit használtam és nem tudtam eldönteni h rosszul raktam fel vagy mi van kb egy órát sem bírt ki és mindenem elázott

2009. júl. 4. 21:01
 2/8 anonim ***** válasza:

én minit használok plusz 1 vékony betétet és akkor mikor van már rajt 1 kis folt vagy a cérna olyan tudod hogy cserélned kell elsö pár nap 3-4 óránként utána már 5-6-7 vagy akár 8 mert az a maximum idő!!!!

sok sikert:)

2009. júl. 5. 08:56
 3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!Nekem nem szokott sok lenni,inkább mozgás közbe van,éjszaka is alig van pár csepp:)
2009. júl. 5. 10:51
 4/8 anonim ***** válasza:
10 percig.
2009. júl. 6. 15:53
 5/8 anonim ***** válasza:

Amikor a legerősebb a vérzésed, akkor ne használj minit, mert el fogsz ázni, inkább normált, vagy nagyobbat. Ha már kezd elmúlni, akkor válts minire.

Addig legyen benned egy, amíg meg nem duzzad annyira, hogy könnyű legyen kihúzni.

2009. aug. 5. 22:10
 6/8 anonim ***** válasza:

3 4 orat kibir :D

de erzed azt te is !!!

mert mikor tele van ugy csuszna kifele :P

szoval eszrelehet venni hgoy mikor kell kicserelned :)

2009. aug. 6. 18:02
 7/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat,az a baj h félek a normál nem menne fel:S de most jött meg,bár elég kevés,meg most úgy görcsölök h inkább majd holnap próbálkozok tamponnal:D
2009. aug. 6. 18:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Nyugi, először nekem se sikerült nemhogy a normált, de még a minit se rendesen felrakni, mert egyszerűen nem volt benne gyakorlatom. Aztán sikerült, és már sokkal kényelmesebbnek tartom, mint a betétet:D
2009. aug. 6. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!