Menstruációs kérdés! Hogyan tudom elérni, hogy a kelleténél kb. egy héttel KORÁBBAN jöjjön meg?
Az a helyzet, hogy augusztusban három hétre nyaralni megyek, és jelenleg sajnos úgy áll a dolog, hogy pont akkor jönne meg, mikor indulok.
Ez azért van, mert most késik, egyébként pont indulásra elmúlna. (Így is volt tervezve.) Nagyon dühös vagyok, hogy pont most kezd el késni. :(
Szóval, valahogy előre tudom majd hozni egy héttel, vagy legalább 3-4-5 nappal? (Amennyi sikerül.)
Gyógyszert nem szedek, így azzal "játszani" nem tudok, elkezdeni más nincs idő, de nem is nagyon akarnám...
Minden nap forró vízben fürdöm, szóval az nem jön be. :s
Próbáltam csomó mozogni, hogy most megjöjjön időben, de nem vált be. :s
Valami tipp még?
Előre is köszönöm!
Köszönöm szépen a normális válaszokat, kedves Utolsók! :)
C-vitamint nem szedek effektív, de lehet, el kell gondolkodnom, mit ehetek, amiben nagyon sok van esetleg...
Pl. nem tudom, az almában van-e, de arra mostanában nagyon rákaptam, ki tudja, nem azért van-e...
A másik, hogy sajnos tényleg az van, hogy amióta megvan a nyaralás időpontja, kb. minden hónapban az van bennem, hogy "jól jöjjön meg, különben baj van" - na most, ez már akár stresszes idegeskedésnek is mondható, nem kizárt, hogy ezért is csúszhat.
Elvileg, ha már végre ugyebár megjönne meg júniusban, akkor ott a július meg az augusztus, amivel lehet "játszani", két alkalommal talán sikerült azt az egy hetet "visszalopni", de tényleg elég lenne 3-4 nap is.
Én amúgy neten még ilyesmiket találtam (hátha érint mást is): rozmaring tea, vörösbor, hasi torna, meleg fürdő sóval, meleg vizes palack, babérlevél tea.
Örülök, hogy ezek szerint ti is egyetértetek ezeknek az egy részével, és volt olyan, akinek be is vált. :) Mindent ki fogok szerintem próbálni, és lehet, hogy ha még júliusban is rossz, akkor kérek valami gyógyszert mégiscsak... Elvileg van valami tabletta, ami nem engedi megjönni, amíg szedjük (nem fogamzásgátló). De ezt csak nagyon végső esetben akarnám.
Csak ez most nagyon fontos lenne.
Köszönöm nektek még egyszer, és várok még persze ötleteket! :)
Ami nekem bevált az a cickafarkfű tea, ülőfürdőben alkalmazva. Mondjuk én mást még nem is próbáltam, de ez bevált. Egyébként tényleg, mi az a néhány nap, hogyha 3 hétig nyaraltok? Tamponnal ugyanúgy meg tudsz mártózni a tengerben (gyanítom vízparti helyre mentek, azért aggódsz ennyire), csak minden mártózás után cseréld ki. És ami még tény, minél jobban izgulsz rajta, görcsölsz miatta, annál később fog...
Nyugi... és próbáld ki a tea javaslatomat ülőfürdőben!
Cickafarkfű tea, köszönöm, kipróbálom azt is. :)
Nem, nem tengerpartra megyek, hanem olyan helyre, ahol nem nagyon idilliek a körülmények a menstruáláshoz (hostel, idegenekkel közös szoba, folyosó végén közös - ki tudja milyen... - fürdő), ezen kívül pedig minden nap rengeteget fogok menni (városnézés), és nagyon félek, mert azt sem tudom, milyen gyakran találok ott normális WC-t. Nem ismerem a helyet, és emiatt...
Meg a sok mászkálás is kényelmetlen úgy. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!