Késhet jelentős időt a menstruáció stressz miatt?
Figyelt kérdés
Március elején meg volt, múlása idejében kaptam a hírt, hogy édesapám öngyilkos lett,ami megviselt nagyon.
Áprilisi ciklus kimaradt teljesen, amit a traumának tudtam be .
Május elején szintén meg volt, utána következett a vizsga időszak, ráadásként egy elég erős vírusos megfázás kombináció amiből 2 hét alatt jöttem ki, közben betegen melóztam pár napot(kötelező jelleggel).
A vizsga miatt folyton csak tanultam itthon, mozgás az kimaradt az életemből az utóbbi 3 hétben.A júniusi ciklusom megint késésben van kb.10 nappal, mellfeszülés,hasfájás a láthatáron sincs.
Késés indokolt lehet-e a stresszel,illetve a mozgáshiánnyal?
Terhesség kizárva!
2012. jún. 14. 19:38
1/2 anonim válasza:
Persze, hogy késhet! nekem két hetet késett a múlt hónapban, már minden bajom volt. Én is beparáztam,de aztán megjött! Nem lesz semmi baj. Ilyesfajta stressz, szerintem nagyon felboríthatja a hormonokat:(
2/2 anonim válasza:
Késhet, de ha a jövő hónapban sem rendeződik szerintem menj inkább orvoshoz a biztonság kedvéért. És részvétem:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!