3 napig rendesen vérzek,a 4.napon barnás valami jön ki belöllem,és még kb 5 vagy több napig tart. valamikor nagyon csúnyán véreset pisilek,mintha felfáztam volna.
Biztos, hogy az a véres dolog pisi? Nem a hüvelyedből jön?
2012. jún. 14. 13:07
2/9 A kérdező kommentje:
Véres a pisim.már voltam vele dokinál,és arra kaptam gyógyszert. De ez a barnás valami a hüvelyemböl jön. Ezek a tünetek együtt egy évben kb 4szer jelentkeznek.
2012. jún. 14. 13:15
3/9 anonim válasza:
Hány éves vagy? Menstruálsz már? Mikor ez a barnás valami jön, akkor nem csíp vagy viszket a puncid?
2012. jún. 14. 13:22
4/9 A kérdező kommentje:
27 Leszek. 3 Éve szültem. Nem viszket,nem ég,csak fura. nem tudom leírni az érzést.Mintha marná egy kicsit a hüvelyemet.
2012. jún. 14. 13:29
5/9 anonim válasza:
Hány éves vagy? Mióta menstruálsz? Rendszeres már?
Ha pisilés előtt megmosakszol alulról akkor is véresnek látszik? Mert ha nem, akkor csak a mensesvért mossa le a pisi a szeméremtestedről és nem a vizeletben van a vér eredetileg.
Fiatal lányoknak szokott ilyen lassan leállni a menses vége. Azt jelenti, hogy még nem gyakorlódott be a szervezetedben ez a szakaszosan ismétlődő hormonális változás. Van akinek 1-2 évbe is beletelik míg olyan felnőttesebb, határozott elejű és végű mensesei lesznek.Ha ennél idősebb vagy , és voltak már másmilyen menseseid, akkor irány a nőgyógyász! Ha meg még fiatalka lennél, akkor semmi pánik, az első 1-2 évben szinte nincs két teljesen egyforma mensesünk. Majd idővel megváltozik. Nyugi! :)
2012. jún. 14. 13:29
6/9 A kérdező kommentje:
amugy tampont használok!
2012. jún. 14. 13:35
7/9 anonim válasza:
Ötös vagyok, hoppá a tini történetet visszavonom. Marad az irány a nőgyógyász. Tünetek idején lehet sérülés seb a méhszájnál. Nemi szervi herpesz is lehet, vagy más ki-ki újuló sérülés.1001 oka lehet, és közülük sok hétköznapi is. Menj el! Valószínűleg nem nagy ügy és könnyű kezelni, de ha nem mégy el rosszabbodhat, bármi is az. Anya vagy a kicsi miatt légy erős és legyél túl rajta! Bátran! :)
2012. jún. 14. 13:36
8/9 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos vagy,de nagyon félek!! föleg attol,hogy tényleg nagy a baj. várjam meg amig elmulik,vagy így menjek el?
2012. jún. 14. 13:41
9/9 anonim válasza:
Menj így, ha akadályozza a vizsgálatban, majd visszahív, de ha tényleg nagy a baj, akkor az idő ellened dolgozik, sietned kell, ha meg kicsi, akkor rengeteg rettegést és álmatlan éjszakát spórolsz meg magadnak. Menj most!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!