Lehetek terhes? Júni 10. én kellett volna megjönnie
4 napja késik a menzeszem,jobb oldalon petefészeknél szurkáló érzésem van,olyan mintha meg akarna jönni,de semmi.Fehér szagtalan folyásom van,sosem szokott késni se gyogyival se gyogyi nélkül,most van ilyen először és nem tudom mikor teszteljek...
Nagyon fáradékony vagyok,reggelnte mikor felkelek szédülök,és nagy az étvágyam:)mellfeszülésem nincs,de teltségérzéssem minden este.
Segitsetek mikor teszteljek,és milyen tipusú tesztet vegyek.
köszönöm
Szedek amúgy is c-vitamint,meg MgB6-ot,meg calcium pezsgőtablettát.Ezeken kívül kellene még a terhesvitamin?
Hogy tudok ide képet feltölteni az elkészített tesztemről???
Az E vitamin lenne még az, amit szedhetnél. A terhesvitaminban pedig minden benne van a megfelelő mennyiségben és nem kell több bogyót legyűrni egyszerre. Ha görcsölnél, akkor persze érdemes extra Mg-ot venni.
A kepfeltoltes.hu-n keresztül lehet ide képet linkelni.
próbálkozom,de eddig nem sikerült feltöltenem azon a webcímen a fotót a tesztről....
és melyik terhes vitamint ajánljátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!