Ma kellene megjönnie. De még semmi. Miért nem érzem semmi előjelét? Terhes biztos nem vagyok, védekezünk óvszerrel mindig, soha nem szakadt ki, figyelünk nagyon gondosan.
Figyelt kérdés
2012. jan. 29. 18:09
1/9 anonim válasza:
Miért kell ilyet kérdezni? Honnan tudnánk rá válaszolni?
2/9 anonim válasza:
Még nincs vége a napnak, és ha épp késik egy két napot, az még nem gond! Nyugi!A terhességen kívül nagyon sok minden miatt késhet pl. betegség, hízás, fogyás, stressz...
3/9 anonim válasza:
Akinek egyébként rendszeres, annál is előfordulhat, hogy egyszer-egyszer "megcsúszik" egy kicsit. Ez önmagában nem ad okot aggodalomra. Ugyanakkor a gumi soha nem biztos 100%-ra, szemmel nem látható sérülés (folytonossági hiány) is lehet, keletkezhet rajta.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítőkész válaszokat! Az a helyzet, hogy én eléggé aggódós vagyok ebben a témában :) Már egyből megijedek ha késik :) Nem tudom miért.
2012. jan. 29. 18:18
5/9 babigabi válasza:
Telen sokszor sok nönek össze-vissza jön meg, vagy kimarad. A hideg idö befolyasolja. Az eszaki népeknel van hogy telen nem is menstrualnak. azaz ott is befagy....:-)
6/9 anonim válasza:
2,vagyok
Nem idegesíteni akarlak,de van már valami?
7/9 A kérdező kommentje:
Igen, ma délután megjött :)
2012. jan. 30. 21:09
8/9 anonim válasza:
Szuper:) Látod nem kell ilyen pici késés miatt aggódni!:) Szép napot!
9/9 A kérdező kommentje:
17:32!
Igen, igazad van :) Köszönöm, Neked is szép napot, illetve estét! :)
2012. jan. 31. 18:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!