Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ma kellene megjönnie. De még...

Ma kellene megjönnie. De még semmi. Miért nem érzem semmi előjelét? Terhes biztos nem vagyok, védekezünk óvszerrel mindig, soha nem szakadt ki, figyelünk nagyon gondosan.

Figyelt kérdés
2012. jan. 29. 18:09
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
Miért kell ilyet kérdezni? Honnan tudnánk rá válaszolni?
2012. jan. 29. 18:11
 2/9 anonim ***** válasza:
Még nincs vége a napnak, és ha épp késik egy két napot, az még nem gond! Nyugi!A terhességen kívül nagyon sok minden miatt késhet pl. betegség, hízás, fogyás, stressz...
2012. jan. 29. 18:13
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Akinek egyébként rendszeres, annál is előfordulhat, hogy egyszer-egyszer "megcsúszik" egy kicsit. Ez önmagában nem ad okot aggodalomra. Ugyanakkor a gumi soha nem biztos 100%-ra, szemmel nem látható sérülés (folytonossági hiány) is lehet, keletkezhet rajta.
2012. jan. 29. 18:16
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítőkész válaszokat! Az a helyzet, hogy én eléggé aggódós vagyok ebben a témában :) Már egyből megijedek ha késik :) Nem tudom miért.
2012. jan. 29. 18:18
 5/9 babigabi ***** válasza:
Telen sokszor sok nönek össze-vissza jön meg, vagy kimarad. A hideg idö befolyasolja. Az eszaki népeknel van hogy telen nem is menstrualnak. azaz ott is befagy....:-)
2012. jan. 29. 22:00
 6/9 anonim ***** válasza:

2,vagyok

Nem idegesíteni akarlak,de van már valami?

2012. jan. 30. 19:19
 7/9 A kérdező kommentje:
Igen, ma délután megjött :)
2012. jan. 30. 21:09
 8/9 anonim ***** válasza:
Szuper:) Látod nem kell ilyen pici késés miatt aggódni!:) Szép napot!
2012. jan. 31. 17:32
 9/9 A kérdező kommentje:

17:32!

Igen, igazad van :) Köszönöm, Neked is szép napot, illetve estét! :)

2012. jan. 31. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!