Mitől görcsöl így a lábam? Egy kis csomót is érzékelek benne, ami először a térdembe volt, de már a combomnál tart.
Amikor elkezd görcsölni, lábra se tudok állni.Mi lehet ez a kis csomó?
Azt mondták ne simogassam, masszírozzam, mert feljebb mehet, s súlyosabb is lehet!
Most nem fáj, a tegnapi nap volt ilyen.Hajnalban, meg este görcsölt.
Este bekentem krémmel, és jobb lett. (Deep Relieffel,ízületi, izomfájdalmakra való)
Na, de komolyan, kérdező.
Menjél el, az életeddel játszol. Nem tudom, mi történt azzal a szomszédasszony, de gondolom nem volt happy end.
Köszi a válaszokat!Érdekes a 83%-os minden válaszoló.Nem is tudom, hányan írtak!:)
A párom édesanyja nevében írtam ki a kérdést.Nagyon fafejű, s nem hallgat ránk. Reméltem ez meggyőzi, hogy nem gyerekjáték. S ő tényleg nem akar elmenni orvoshoz. Szokott görcsölni a térde,combja. Tegnap jobban,hosszabban görcsölt neki, arra kelt hajnalban. Majd este is görcsölt neki, akkor mondta, hogy kis csomót érez a lábába. A munkahelyén mondták neki, hogy ne masszírozgassa, mert lehet vérrög, s akkor feljebb megy a simogatástól.
Este bekente a krémmel, vett be Magne B6-ot. Elmúlt neki , amire elaludt.
Reggel azt mondta nem fáj, mert jót tett a krém rá, s hogy elég ha azzal kenegeti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!