Menstruáciom van és nemtudok pisilni, mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
1hónapot elmaradt a menstruáciom, nagyon ritkán szokott, többnyire rendszeres. és pont abban a honapban vesztettem el a szüzeségemet, meg érettségiztem szoval ideges is voltam. tegnap megjött végre, de nem is a hasam fáj hanem ugy érzem mintha mindig wcre kellene mennem.nagyon sok vér jött és egyfolytában, pedig csak kevés szokott. pisiléskor is rettenetesen szur, csíp. és még a máskor megnyugtató fekvés se volt valami kényelmes.
18L
2012. jún. 12. 09:10
1/10 anonim válasza:
Lehet azért vérzel többet, mert a szextől felborult a hormonháztartásod. Az, hogy sokat kell vécére menned mit takar? Csak úgy érzed, hogy pisilned kell vagy tudsz is? Szerintem vagy felfáztál vagy vmi fertőzést szedtél össze. Menj mindenképp dokihoz, mert itt úgyis csak további találgatásokat fogsz kapni!
2/10 A kérdező kommentje:
csak ugy érzem h wcre kell mennem, de alig jön valami. köszönöm a választ :). biztosan elmegyek orvoshoz ammint elmulik a menstruaciom.
2012. jún. 12. 09:19
3/10 anonim válasza:
Szerintem is minél előbb menj orvoshoz, nehogy még rosszabb legyen!
4/10 A kérdező kommentje:
nem használok tampont
2012. jún. 12. 11:56
5/10 anonim válasza:
Kaptál egy kis hólyaggyulladást! Antibiotikumot kell szedni, akkor meggyógyul. Legkésőbb holnap reggel irány a háziorvos!!!! (nem baj, ha menstruálsz, attól még tud gyógyszert írni)
6/10 A kérdező kommentje:
mehetek nőgyógyászhoz is vele?
2012. jún. 12. 15:40
7/10 anonim válasza:
Inkább urológushoz, mert ez az ő területe. Ilyenkor vizeletmintát csak úgy adhatsz, hogy tampont használsz arra a kis időre.
8/10 A kérdező kommentje:
de azt olvastam most h vizeletmintát is kérhetnek, szoval biztos fognak kérni , és h ha véres a vizelet az rossz. ha menstruálok akk addig nem mehetek
2012. jún. 12. 17:26
9/10 A kérdező kommentje:
azért kérdezek ennyit mert nincs kéznél anyum h válaszolgasson nekem ilyen dolgokra miota elváltak lehet h hülyeségeket is irok
2012. jún. 12. 17:27
10/10 anonim válasza:
Tamponnal sztem adhatsz vizelet mintát, de akkor se árt róla szólnod,hogy ne legyen false eredmény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!